Многократно съм виждал Стефан Димитров да влиза в МВР необезпокоявано

...
Многократно съм виждал Стефан Димитров да влиза в МВР необезпокоявано
Коментари Харесай

Петър Тодоров: Многократно съм вижал Стефан Димитров да влиза при Бойко Рашков, докато беше министър

Многократно съм виждал Стефан Димитров да влиза в Министерство на вътрешните работи необезпокоявано и да се среща с Бойко Рашков, до момента в който беше министър. Това съобщи в " Още от деня " някогашният основен секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров. Той заемаше длъжността директно преди освободения през днешния ден Живко Коцев.

Той изясни, че не познава обвинените за контрабанда Марин и Стефан Димитрови, само че описа по какъв начин синът е " спирал наоколо до министерството, в неразрешена зона, приемаше го министърът ".

Вспоследствие Тодоров схванал, че Димитров е с престъпно минало. Попитан по какъв начин може подобен човек да влиза необезпокоявано в министерството, отговори:

" След като е поканен и е имал диалог персонално с министъра, да, може да влиза. След като съм открил, че има нещо неправилно, съм се срещнал, че лицето е обект на разработка на ДАНС. Видяхте след това какво стана ".

Заяви, че не е виждал Димитров да влиза в Министерство на вътрешните работи след постъпването на Калин Стоянов като министър. Определи абсурда с контрабандата като неприличен освен за жителите, само че и за всички почтени и почтени чиновници на Министерство на вътрешните работи. Изрази отвращение във връзка фотосите с досегашния основен секретар Живко Коцев.

" Едни фотоси, в които не би трябвало да участват лица като основния секретар на Министерство на вътрешните работи, който би трябвало да е въплъщение на професионализма, етиката и морала и във всяка една управителна служба на Министерство на вътрешните работи и трябвало да има хигиена на персоналните контакти ".

Голямата борба в Министерство на вътрешните работи е кой да провежда изборите, сподели Тодоров. Той изясни, че новоназначеният на длъжността основен секретар е " извънредно доближен " на министъра Калин Стоянов Според Тодоров Министерство на вътрешните работи " се овладява от силите, които стоят зад министъра ". Попитан кои са те, отговори - ГЕРБ и Движение за права и свободи.

Петър Тодоров описа и по какъв начин се оказва напън в системата, като даде образец със себе си:

" Спрямо мен се оказваше напън като бях заобикалян, като се почнаха политически смени на садърни, качествени управителни чиновници. По всевъзможен метод бивах изолиран -на въпроса по какъв начин се оказва напън - в един миг реших, че не съм потребен по този наин и надлежно не е належащо да бъда отъждествяван с този политически екип ".


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР