многократно ни обещаваше хуманоиден робот, а премиерната дата винаги се

...
многократно ни обещаваше хуманоиден робот, а премиерната дата винаги се
Коментари Харесай

Представяме ви CyberOne - първият хуманоиден робот

неведнъж ни обещаваше хуманоиден робот, а премиерната дата постоянно се отлагаше с няколко месеца. Една от главните двигателни сили, които дърпаха Мъск към плана, беше, че в случай че той не го направи - някой различен ще го изпревари. И това в действителност се случи, тъй като Xiaomi показа CyberOne.

CyberOne се появи на сцената дружно с изпълнителния шеф на Лей Джун на събитие в Пекин в четвъртък, 11 август. Роботът тежи към 52 кг и е висок 1.77 метра, което доста се приближава до параметрите, които чакахме от Optimus (по-познат още като Tesla bot).
 16 авг 2022 | " Демократична България " се записва независимо за изборите, макар упованията за коалиция с „ Продължаваме...
Демонстрацията беше забавна, с леки подмятания за хубостта на азиатските обичаи. CyberOne сервира на Лей Джун алено цвете, демонстрирайки съвършен надзор на дейностите си. След това на сцената се появи и CyberDog, само че вместо да се впуснат в някой елегантен танц, роботът избра да си направи селфи със основателя си.

Във видеото, което по-късно се появи в YouTube канала на Xiaomi, виждаме, че въпреки всичко придвижванията му не са идеални и ще би трябвало да мине известно време, преди да се приближи до пъргавината на Atlas на Boston Dynamics.



Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР