Много забравени някога ретро имена се върнаха на мода през

...
Много забравени някога ретро имена се върнаха на мода през
Коментари Харесай

Популярността на традиционното име на момчето ще нарасне рязко през 2024 г., тъй като родителите го харесват

Много забравени в миналото ретро имена се върнаха на мода през последните няколко години и не наподобява тази наклонност да спре когато и да е скоро.

Един специалист по бебешки имена в този момент предвижда, че редица други преди подценявани обичани ще набъбнат още един път в известност, когато навлезем в 2024 година, в това число едно обичайно име за момче, което тя подозира, че ще скочи до небето. Стеф Кофийлд, майка вкъщи, която също работи като съветник по имена за бъдещи родители, посъветва тези, които сега чакат бебета, че идната година ще забележим възраждането на „ класическите “ имена, които са необятно известни, само че които са от дълго време изпадна от листата на топ 100.

Според Стеф обичайното име за момче Винсънт е готово да се завърне в Съединени американски щати, дружно с други мощни, само че незадоволително употребявани псевдоними като Харисън и Натаниел. Древно име с латински генезис, Винсент значи „ надделяващ “ или „ вълнуващ “, което го прави съвършен избор за изключително уверено малко дете. Няколко св...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР