Много видове физическо натоварване се оказват неефективни и по този

...
Много видове физическо натоварване се оказват неефективни и по този
Коментари Харесай

Спортове, с които не се отслабва

Много типове физическо натоварване се оказват неефективни и по този метод демотивират хората, счита Марина Лукянова, шеф на „ Айфест “. По думите й всеки един от нас се нуждае от сполучлив опит. Без него всяко желание се трансформира в рутина.

Колко десетки пъти съм си обещавала да се трансформира от понеделник? Да върша гимнастика заран, да пребивавам по разпоредбите на топ мениджърите и да престана да отсрочвам?

Сценарият постоянно се повтаря. Началото е бордо, а краят – печален. Купувам абонаментна карта, отивам в залата, упражнявам няколко месеца, по-късно се отхвърлям от задачата си и спирам. Защо? Защото не съм видяла стремежи резултат по тялото си. А да подвигам тежести във фитнеса ми е повече от безинтересно. Неоправданите упования убиват всяка наша мотивация, удрят по самооценката ни и ни отклоняват от пътя на триумфа, размишлява младата жена.

Хайде да поговорим за неефективните типове физически натоварвания, в случай че сте си сложили за цел да отслабвате. В интерес на истината, и постоянните тренировки вкъщи в един миг ще реализиран резултат. Гимнастиката ободрява духа, дисциплинира ни, само че няма значително да усъвършенства фигурата ни.

Ако съществено сте се заели да елиминирате непотребните килограми, дано да поговорим за неефективните спортни занимания.

1. Групови тренировки в зала
Ще ги откриете под път и над път. Само по себе си посещаването на такива групови занимания е потребно. Ще оправдае ли обаче вашите упования? Обърнете внимание на дамите, които посещават тези тренировки. 80% от тях имат фигура, която не е пример. Защо? Тъй като не упражняват дейно и постоянно.

Груповите тренировки са ориентирани към средностатистическия консуматор. Те може да се окажат за вас или прекомерно леки, или непостижими. Избирате ги интуитивно. Не се съветвате с експерти. Текучеството при тях е огромно. Системата по този начин е създадена, че в случай че сте прилежни и постоянни, скоро ще научите наизуст цялата стратегия от извършения. Така рано или късно се отказвате.

2. Занимания във фитнеса
Всеки един треньор ще ви обещае, че ще отслабнете. Да упражнявате обаче без да ограничите менюто си няма да ви изведе до позитивен резултат – т.е. да сте по-слаби. Ще натрупате мускули, релеф и така нататък Както е известно, мускулите тежат повече от мазнините, което значи, че може да не намалите размера си.

3. Сутрешна гимнастика вкъщи
Всичко зависи от степента на ващата самодисциплина. Ако от години преяждате, не се надявайте, че с клекове, напади и махове ще станете като 16-годишно момиче. Домашните задължения и мързелът в един миг ще ви върнат на дивана.

4. Фитнес-маратони, йога, пилатес лагери и други типове нередовни тренировки

Ключовата дума в предходното изречение е „ нередовни “. Всичко, с което се занимавате постоянно, ще ви донесе позитивен резултат. Важно е да изберете системи, които са непрекъснати и ще поддържат вашия блян към рационализиране.

За да бъдете по-стройни и да отслабнете здравословно, значимо е да съчетаете тези три рекомендации:

1. Правилно сложена мотивация - единствено обоснованата цел може да извършите тренировките ви постоянни.

2. Ограничете калориите и се хранете здравословно - това е от значително значение, с цел да постигнете положителни резултати. Най-добре е хранителният ви режим да е направен от експерт и да включва храни, които обичате.

3. Подкрепа - когато ви чака треньор или упражнявате в група, постоянно усещате поддръжка. Това е магически подтик, който ви кара да ставате по мрачно, в студено време и отстрани мързела ви за секунди. /profit.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР