Много трудно се коментира ситуация, в която логиката отсъства все

...
Много трудно се коментира ситуация, в която логиката отсъства все
Коментари Харесай

Кирил Петков май забрави, че той е в коалиция с Борисов и Пеевски, не аз, каза президентът Румен Радев

" Много мъчно се разяснява обстановка, в която логиката отсъства от ден на ден ", разяснява президентът

" Изказванията на партийни водачи в последно време ясно ни демонстрират, че се движим към някаква политическа гротеска. Г-н Петков очевидно е не запомнил, че той, а не аз, е в коалиция с господин Борисов и господин Пеевски ". Това съобщи президентът Румен Радев пред публицисти в отговор на въпрос, в Сандански.

Държавният глава е в града за интернационалния фестивал " Пирин Фолк ", с цел да приветства участниците и гостите на финалната конкурсна вечер.

" Много мъчно се разяснява обстановка, в която логиката отсъства от ден на ден ", сподели още Румен Радев.

По-рано денем в Благоевград съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков означи, че от ГЕРБ би трябвало ясно да се дефинират с президента ли са или са за промените в службите.

Коментарът на Петков беше във връзка с убийството на Алексей Петров, като той означи, че е " безумно " през 2023 година да има показни убийства, а службите за сигурност да не бъдат реформирани.

" Президентът не изиска промяната на основния секретар на Министерство на вътрешните работи, сигурен съм, че ще направи същото и за ДАНС, и тук въпросът към ГЕРБ е за какво три месеца не вкарваме този закон за промяната в службите ", сподели Петков.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР