Много силен мач изнесоха футболистите на Марек, напук на финансовите

...
Много силен мач изнесоха футболистите на Марек, напук на финансовите
Коментари Харесай

Марек със силен мач въпреки проблемите

Много мощен мач изнесоха футболистите на Марек, на инат на финансовите проблеми в клуба. Дупничани победиха с 2:0 гостите от Чавдар Eтрополе и удариха на три пъти гредите в среща от 10-ия кръг на Югозападната Трета лига.

Домакините поведоха в 20-ата минута, когато от дузпа се разписа Димитър Чечев. Резултатът стана 2:0 в 43-ата минута. Тогава Веселин Любомиров стреля, стражът Христо Матев отрази с крайник, а при добавката прецизен бе Димитър Панталеев.

В самото начало на второто полувреме Чечев удари гредата, малко по-късно също той направи огромен пропуск, а гредите нацелиха Панталеев и Джордж Николов. Гостите пък не се предадоха и до самия край търсеха гола, само че със себераздаване и поддръжка от трибуните дупничани съумяха да опазят вратата си суха.

Така Марек прибави нови 3 точки към актива си, а почитателите на стадиона се включиха в акцията за подкрепяне на клуба в сложен миг. В класирането тимът от Дупница към този момент е на второ място с 23 точки. В идващия кръг дупничани гостуват на Пирин Разлог.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР