Много се забавиха и президента, и първата политическа сила с

...
Много се забавиха и президента, и първата политическа сила с
Коментари Харесай

Георги Свиленски: Връчването на първия мандат се забави, Борисов бяга от отговорност

Много се забавиха и президента, и първата политическа мощ с първия мандат. Това е изгубено време за България. Към днешна дата няма нищо контрактувано, виновни са първи две партии. Това сподели през днешния ден пред Българска национална телевизия депутатът от Българска социалистическа партия Георги Свиленски.

Според него, че на следващия ден ще предложи министър председател, а партиите ще предложат министри е бягство от отговорност. " Борисов бяга от отговорност. Иска на следващия ден да хвърли името на премиера и той да носи отговорността. Не може депутатите да запълват празни квадратчета, като вземат решение министерски постове ", счита Свиленски.

Той добави, че Българска социалистическа партия желае да види цели и позиции, преди да реши дали да поддържа един кабинет с първия мандат. " Борисов да каже какво желае, да стартира да предлага министър председатели, министри, стратегии ", добави Свиленски. Според него 23-те депутати от Българска социалистическа партия могат да се окажат основни.

" Този парламент, в случай че не може да излъчи държавно управление, не би трябвало да одобри и бюджет ", акцентира депутатът от Българска социалистическа партия. Според Свинелски от предишния парламент се вижда пренебрежение от министрите към Народното събрание.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР