Много , с много добро настроение, не сме броили още,

...
Много , с много добро настроение, не сме броили още,
Коментари Харесай

Христофор Караджов: В САЩ гласуващите българи счупиха рекордите досега



„ Много, с доста положително въодушевление, не сме броили още, само че хората споделят, че не помнят толкоз висока изборна   интензивност “, сподели в „ Преди всички “ Христофор Караджов, ръководител на комисията в Ориндж Каунти в Съединени американски щати.
„ Всичко беше доста добре проведено при нас за гласуването , без значение от пандемията и ограниченията и Великден. В нашата секция гласоподаваха 156 души, в Лос Анджелис – към 300, във Финикс и Сиатъл счупиха върховете, в Чикаго - също . Всеки съумя да гласоподава, нямаше опашки при нас, тъй като тук дистанциите са огромни и не стават скупчвания ", уточни Караджов:

" На българите зад граница им пука за България и това си проличава по доста способи. Ако имаше повече изборни секции, още повече хора щяха да гласоподават ", сподели още Караджов. По думите му вотът в чужбина е сходен на този в България във връзка с политическите желания.

" Надявам се и отсега нататък парламентарно показаните партиите да спомогнат гласът на българите в чужбина да бъде чут по-ясно ", съобщи още Караджов.

Още по тематиката в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР