Много пиян 76-годишен шофьор предизвика катастрофа, при която пострада съпругата

...
Много пиян 76-годишен шофьор предизвика катастрофа, при която пострада съпругата
Коментари Харесай

76-годишен, мъртво пиян,  катастрофира в Свиленград 

Много пийнал 76-годишен водач провокира злополука, при която пострада брачната половинка му, оповестиха от полицията. Инцидентът станал през вчерашния ден в 9 часа сутринта на ул. „ Ст.Дочков “ в Свиленград. Там преди да навлезе в кръгово кръстовище почерпеният водач блъснал откъм гърба движещ се пред него лек автомобил „ Мерцедес “, каран от 27-годишна жена.

Пострадалата брачна половинка на пияния, която се возела на седалката до него, е с фрактура на дясната ръка. Пристигналите на място пътни служители на реда употребявали техническо средство, което посочило 3,09 промилаалкохол в кръвта на водача. Те се равняват на най-малко 6 чаши концентрат. Шофьорът отказал кръвна проба, формирано е бързо произвеждане.

Момчета пострадаха, откакто колата им, карана от 20-годишен, се обърна в дере по пътя Изворово- Йерусалимово. Младият лидер изгубил надзор над колата, излязъл в ляво на платното за придвижване и е паднал в дере. Вследствие на това е с комоцио. Пострадали са и пътуващите в колата две момчета – харманлиец на 19 година и негов връстник от с.Изворово, които са с охлузвания.

В Хасково пострада пътничка в автомобил при случай на кръстовището сред улиците „ Цар Страшимир “ и „ Г.Бенковски “. Неспазено преимущество е причина за случая.

.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР