Много пъти в бизнеса, за да олицетворявате нещо ново и

...
Много пъти в бизнеса, за да олицетворявате нещо ново и
Коментари Харесай

Време е за иновации. Планирайте внимателно!

Много пъти в бизнеса, с цел да олицетворявате нещо ново и усъвършенствано, би трябвало да се откажете от това, което сте представлявали. Помагам на доста бизнеси да преоткрият, да се разграничат и препозиционират, като всички те изискват изцяло мислене и смяна на идентичността на притежателя на бизнеса и неговия или нейния бизнес, казва  Нида Леардпрасопсук CEO coach и някогашен изпълнителен шеф на Fortune 500  

Споре нея, за да резервира преимуществото си, бизнесът би трябвало да има предпочитание да се адаптира и да се откаже от някои неща:
Продукти и услуги. Трябва да се откажете от предложения, които не са в сходство с новата еднаквост на бизнеса. Открих, че това е едно от най-трудните неща за правене, тъй като може да ви се коства, че доста доходи ще бъдат изгубени. Но в реалност вашият бизнес ще завоюва по-добро конкурентно преимущество и доста повече доходи с новия ви унищожителен артикул или услуга, в случай че го извършите вярно. Не че старите артикули и услуги не са страхотни: те просто не са ключът към новаторското бъдеще на вашия бизнес.  Хора. Докато преоткривате своя бизнес, можете да откриете, че някои от членовете на вашия екип и външни специалисти не могат да обезпечат качеството на работа на новото предстоящо равнище.  Доставчици. Особено в случай че продавате артикули, качеството и скоростта на доставка на вашите снабдители са от огромно значение. За да предложите най-хубавото на своите клиенти и клиенти, би трябвало да си сътрудничите със мощни снабдители.  Начин на мислене. Сега играете в друга лига и би трябвало да издигнете мисленето си, с цел да отговорите на условията на играта. Това включва и чиновниците, в случай че не сте независим бизнесмен. 
Иновацията не е просто нещо, което е добре да го има: тя е нужна за всички типове бизнес в наши дни. Иновацията подсигурява, че бизнесът може да даде най-хубавото качество за своите клиенти. Това включва експериментиране на нови неща, които може или не могат да работят, както и поемане на риск. Но нововъведенията ни разрешават непрекъснато да развиваме нашите артикули и услуги. Ефективната иновация изисква работа и деликатно обмисляне.

Съберете членове на екипа, които да работят върху нововъведенията. Трябва да имате хора от разнообразни функционалности в бизнеса. Можете даже да наемете външни експерти по нововъведения и консултанти да обучат екипа ви или да улеснят семинарите за нововъведения. Инвестирайте запаси и в нови технологии. 

Тези тактики могат да ви оказват помощ да започнете да иновирате и диференцирате бизнеса си още през днешния ден. Иновациите са наша отговорност като притежатели на бизнес, които се стремят непрекъснато да усъвършенстват качеството на това, което предлагаме, и играят своята роля в повишението на индустриалните стандарти.

Нида Леардпрасопсук, бизнес съветник, CEO coach и някогашен изпълнителен шеф на Fortune 500 с повече от две десетилетия опит, за 

Превод и редакция: Нели Тодорова
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР