Много пъти сме писали за съвместимостта между зодиите в любовта

...
Много пъти сме писали за съвместимостта между зодиите в любовта
Коментари Харесай

Вижте таблица с любовната съвместимост на зодиите и най-добрите комбинации

Много пъти сме писали за съвместимостта сред зодиите в любовта и разбирателството, акцентирайки ви коя с коя си подхождат най-добре. Но истината е, че в последна сметка всичко това опира и до характерност.
Ако за един човек от първостепенна значимост е сексът, а не спокойствието, което му носи сътрудникът, той рано или късно ще го напусне щом не си получава нужните милувки в леглото. Или пък това, че разбираш половинката си и се стараеш да й помагаш, не значи, че същото ще прави и тя с теб или ще получавате същото схващане.
А има хора, извънредно устремени и окуражени да се повдигнат в обществото, които си търсят някой, който да има вяра в тях и да ги стимулира. Четвърти пък държат най-много на спокойствието и никаква пристрастеност не ги интересува. Пети се вълнуват единствено от пари, за шести е значимо забавлението… и прочиеЗатова през днешния ден взехме решение да ви покажем какви страсти и връзки и обич ще ви носи всяка една зодия. Даже с лека доза нарцисизъм – тя на вас, без задължението и вие на нея. А съвместимостта този път ще си определите сами – съгласно вашите персонални и самостоятелни потребности и разбирания.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР