Много от собствениците на малки жилища смятат, че техните имоти

...
Много от собствениците на малки жилища смятат, че техните имоти
Коментари Харесай

И малкото жилище може да е стилно

Много от притежателите на дребни жилища считат, че техните парцели не могат да влязат в категорията „ лукс”. В реалност това не е по този начин. Екип от интериорни дизайнери потвърди, че даже и най-малкият апартамент може съществено да бъде видоизменен, стига да се приложат няколко интериорни секрети.

„ Микро жилище” е дребен апартамент, в който има всичко, каквото и в по-големите жилищни парцели, само че тук е „ опаковано” в една стая, като се изключи банята, която в дадения образец е „ скрита” по-далеч от коридора. В реалност в едно малко помещение дизайнерите са съумели да разположат кухня, ъгъл за хранене, дневна и спалня.

Първата загадка при микро жилищата е, че всичко в него би трябвало да има двойно предопределение. Дървената маса и висящият винен долап са допълнени с железни бар столчета. Червените марокански чаши за чай придават цветово многообразие в помещението.

На въпроса към дизайнерите, по какъв начин са съумели да поберат толкоз доста движимости на толкоз малко повърхност, те изясняват, че „ са се избавили от всички ненужни движимости и това доста е „ разтоварило” пространството”. Така да вземем за пример, за какво е належащо в жилището да се съхранява сервиз за 12 души, които по този начин или другояче не могат да се поберат толкоз хора в него. Акцентът е бил да се запазят и слагат на видно място скъпите за притежателите предмети. Втората ловкост при дребните жилища е, че се ползва политика на подмяна на една с друга движимост. Т.е. в случай че притежателят желае да си купи нова движимост, то той би трябвало да е подготвен да се раздели с друга, която сега е в дома му.

Друг значим миг е естествената светлина. Дизайнерите предлагат колкото се може повече време щорите да са дръпнати, тъй че в помещението да влиза повече светлина и да го прави образно по-голямо. В случая има три огромни прозореца, които придават лек и естетически тип на жилището.

Струва си да се обърне внимание на превъзходната дървена скамейка, която придава органичен модерна нотка в жилището. Малкото писалище, ситуирано против леглото, спомага да се отдели спалното пространство от останалата част на жилището, което прави парцела малко „ по-луксозен”.


















Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР