ще е водач на листата на коалиция Солидарна България за

...
ще е водач на листата на коалиция Солидарна България за
Коментари Харесай

Ваня Григорова повежда листите на Солидарна България за евровота и в 25 МИР-София

ще е лидер на листата на коалиция " Солидарна България " за евроизборите и на листата с претенденти за народни представители в 25 МИР-София.

Това съобщи Григорова, ръководител на коалиция " Солидарна България ", при регистрацията на листата в Районната изборна комисия в столичния 25 МИР. Водач на листата за изборите за Народно заседание в 23 МИР София ще е, а в 24 МИР - доцент Александър Сивилов, учител в Софийския университет " Св. Климент Охридски ", разгласи тя. 

Аз ще бъда лидер в 25 МИР и лидер на евролистата, защото считаме, че би трябвало да покажем единение и синхрон сред политиката, която ще водим на национално равнище, и тази на европейско, сподели.  

Председателят на коалиция " Солидарна България " съобщи, че ще пазят работещите български жители. Понеже споменахте, че се борим за един електорат - не, ние би трябвало да стигнем до всички български жители, сподели тя в отговор на журналистически въпрос по отношение на съществуването на конкуренция в лявото политическо пространство.

По-късно през днешния ден се чака " Солидарна България " да записва в Централата изборна комисия и листата си за евроизборите, осведоми Българска телеграфна агенция. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР