Всички снимки Ето и кандидатите за евродепутати на ГЕРБ-СДС: Росен Димитров

...
Всички снимки Ето и кандидатите за евродепутати на ГЕРБ-СДС:
Росен Димитров
Коментари Харесай

ГЕРБ-СДС регистрираха листата си за евроизборите, в нея липсва Мария Габриел

Всички фотоси

Ето и претендентите за евродепутати на ГЕРБ-СДС:
Росен Димитров Желязков Андрей Андреев Ковачев Андрей Гришев Новаков Емил Йорданов Радев Ева Константинова Майдел Илия Димитров Лазаров Асим Ахмед Адемов Николай Димитров Рашков Алина Стефанова Милушева Себастиян Жан Таджер Борислав Красимиров Киров Станислав Станиславов Петрунов  Георги Стоянов Владов  Цвета Ангелова Точева Даниел Пламенов Пелов Ваня Радомирова Тонева Полина Венциславова Исаева
Листата на ГЕРБ-СДС за изборите за Европейския парламент (ЕП) е постоянна, съобщи пред публицисти след регистрацията ѝ в Централната изборна комисия (ЦИК) лидерът Росен Желязков.

Снимка: БТА

По думите му в листата на обединението няма вътрешни противоборства, не се чака и вътрешна конкуренция, а по-скоро - доста работа, с цел да бъде целесъобразно доверието като водеща политическа мощ и като групата, която България би трябвало да образува в Екологичен потенциал в границите на Европейската национална партия (ЕНП).

Снимка: БТА

От обединението били наясно, че съвпадането на европейските и националните избори е предизвикателство както за посланията, по този начин и присъединяване и тона, който ще бъде заложен в акцията, само че имало огромно съвпадане в политиките, които ще пазят на национално и европейско ниво. Те са свързани с приходи, стопанска система, земеделие, защита и сигурност, поради геополитическата конюнктура, поради войната в Украйна, политики за запазване на външните граници и битката с незаконната миграция. Желязков напомни, че в манифеста на ЕНП е планувано да има еврокомисар по защитата при съблюдаване правилото на субсидиарност, както и еврокомисар за дребни и междинни предприятия.

Снимка: БТА

Наша цел ще бъде една постоянна Европа за една сигурна България, уточни лидерът на листата на ГЕРБ-СДС.

На въпрос дали ще избра да остане в 50-ото Народно заседание или ще бъде евродепутат, Росен Желязков отговори, че това ще е политическо решение. Сигурен съм, че и двете листи ще се показват почтено, не намираме конкуренция, тъй като са насочени като послания към жителите, развиването на стопанската система, приходите в страната, посочи Желязков. Нашата огромна цел на национално равнище е България през идващите години да бъде страната с най-хубав и сполучлив Брутният вътрешен продукт като покупателна дарба, т.е да лидираме процесите освен в политически, само че и в стопански смисъл, изясни той.

Снимка: БТА

Разбираме, че на България ѝ е нужно устойчиво ръководство, с ясно водачество, това е нашата задача, акцентира Желязков. И добави, че когато пристигна моментът за диалози за съдружно ръководство, тъй като друго, съгласно него, не би могло да има, тогава ще се търси електоралната тежест и ясна съдружна просвета за реализиране на това, което през миналите девет месеца не е реализирано.

Снимка: БТА
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР