Много от настоящите наставници в елитната и в Б група

...
Много от настоящите наставници в елитната и в Б група
Коментари Харесай

Херо: Не виждам новия Гуардиола в българския футбол

Много от актуалните наставници в елитната и в Б група са един тип ученици на Димитър Димитров, а той обратно във времето постоянно предвижда кои настоящи футболисти имат капацитет да станат положителни треньори.

Към момента обаче Херо се затрудни извънредно доста да продължи линията, като една от аргументите е, че в този момент той не работи с огромен брой български футболисти.

" В кръга на шегата - не виждам новия Гуардиола ", сподели Димитров. " Няма по какъв начин да посоча бъдещи мои сътрудници, би трябвало да съм работил всекидневно с един състезател, също така са значими и диалозите отвън подготвителния развой ", споделя той пред " Тема спорт ".
 Херо: Сметки не върша!
Херо: Сметки не върша!

" Наясно сме какъв е шансът ни "

Преди време бургазлията видя заложби в Станимир Стоилов и Драголюб Симонович, на които бе треньор надлежно в Левски и Литекс.

На по-късен стадий Херо сподели, че капацитет имат Светослав Тодоров, който сега е треньор в школата на Кристъл Палас, и Петър Колев, който в този момент води Спортист Своге, а допреди това няколко години бе помощник на Димитров в Саудитска Арабия и няколко български клуба. Всички те като футболисти постоянно са заговаряли Херо уединено по разнообразни тактически проблеми.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР