Много от нас обичат да консумират кисело мляко, тъй като

...
Много от нас обичат да консумират кисело мляко, тъй като
Коментари Харесай

Вижте кога и защо не трябва да се яде кисело мляко

Много от нас обичат да употребяват кисело мляко, защото това е доста здравословен и известен млечен артикул.
В киселото мляко има доста потребни субстанции, които усъвършенстват чревната микрофлора и това се отразява на благосъстоянието ви. В киселото мляко има доста витамини и минерали: калий, фосфор, рибофлавин, йод, цинк, витамин В5 и В12.
В същото време би трябвало да се внимава с потреблението му, тъй като има в моменти, в които то може да ви навреди.
Така да вземем за пример заран на празен корем не би трябвало да се яде кисело мляко, защото може да предизвика смутен стомашно-чревен тракт. Така че, най-добре е да го употребявате след закуска, на обяд или даже за вечеря.
Също по този начин, този артикул оказва помощ на тялото ви при стомашно-чревни проблеми като нетърпимост към лактоза, хронично храносмилане, запек, диария, рак на дебелото черво, инфектиране на червата, както и зараза с Helicobacter pylori.
Полезните бактерии, които се намират в киселото мляко, усъвършенстват киселинността на храносмилателната система, което оказва помощ да се предотвратят доста проблеми доста преди да се появят.
Киселото мляко ще ви помогне да се отървете от непотребните килограми. Хората, които постоянно употребяват кисело мляко по време на диета, отслабват по-бързо.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР