Много от компаниите вече преминаха към фаза на възстановяване от

...
Много от компаниите вече преминаха към фаза на възстановяване от
Коментари Харесай

Кризата не иска мълчание

Много от фирмите към този момент минаха към фаза на възобновяване от последствията от коронавирусната рецесия, а някои даже са се заели с въвеждането на по-структурирани проекти за спешна връзка.

Това към момента е приоритет за доста организации по света, само че какво в действителност е спешният проект?

Най-общо казано, това е набор от насоки и протоколи, употребявани при шерване на информация за изключителна обстановка.

Според Универсалния съвет за акредитация за PR експерти тези изключителни обстановки могат да бъдат категоризирани по следния метод:
Незабавни – рецесии като естествени бедствия и други непредвидени обстановки, водещи до злополучие Възникващи – рецесии, които могат да бъдат планувани и решени при започване на тяхното развиване Устойчиви – рецесии, включващи проблеми, които могат да продължат с години и да изискват дълготрайни намеси
Функционалният проект за връзка при рецесии освен дава елементи по какъв начин да се работи, само че и по кое време и по какъв начин да се предава информация на заинтригуваните страни.

Планът би трябвало да разреши на организацията ви да споделя нужните достоверни сведения в разгара на най-лошия сюжет. Ясният проект за връзка е един от крайъгълните камъни на цялостната спешна тактика за връзка.

5 аргументи да имате спешен проект

В основата на всеки сходен проект е опитът да се насочи диалогът към позитивен резултат. Възможно е вашата организация да не може да управлява последствията от една непредвидена рецесия, само че може да способства за историята към рецесията. Така могат да се смекчат вредите за вашата организация и нейните заинтригувани страни.

Ето ги и петте най-важни аргументи да се посветите на създаването на спешен проект:
Заинтересованите страни имат потребност и право да знаят какво се случваОбщественото усещане се образува бързо, по тази причина фирмите имат малко време за фактически влияние върху обществения роман за кризатаЯсната информационна тактика носи крепко организационно управление, което усилва доверието на заинтригуваните страни в способността на вашия екип да ръководи ситуациятаРепутационните вреди могат да се трансфорат във финансови вреди, които обаче има опция да бъдат смекчени с ефикасна вътрешна информационна стратегияКато се има поради естеството на някои рецесии, съществува риск компанията да наподобява по този начин, като че ли е некомпетентна, незаконно небрежна или съзнателно прикриваща обстоятелствата, в случай че връзката не е бърза и откровена
По материал на Beekeeper
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР