Много от билките укрепват имунната система и затрудняват навлизането на

...
Много от билките укрепват имунната система и затрудняват навлизането на
Коментари Харесай

Кои са най-полезните билки за имунитета

Много от билките укрепват имунната система и затрудняват навлизането на вируси в тялото. Това сподели доктор Елена Лесивская, откривател в Института по токсикология в Санкт Петербург.
" Мога да изброя няколко изключително ефикасни билки: ехинацея, култивиран чай, маточина, листа от тамян, листа от елементарна алена боровинка, цвят от черен бъз, кора от нар, исландски мъх, цвят от невен под формата на тинктури, елементарна кора на калина. В билковите аптеки постоянно можете да намерите корени от репей, а те са ефикасни против разнообразни вируси ", добави експертът.
Както означи Лесивская, SARS-CoV-2 е вирус, съдържащ РНК, затова лековитите растения могат да оказват помощ на имунитета на организма ни като блокират избрани ензими и предотвратяват проникването на вируса в организма, съобщи БГНЕС.
По думите ѝ билките са ефикасни в началния стадий на лекуване или по време на предварителната защита, счита експертът. Тя поучава да ги одобряваме като чайове.
" Една чаена лъжичка билкови екстракти в чаша вряла вода могат да престоят в термос за един час. И след това ги пийте като чай или ги включете в топли питиета ", сподели тя.
Лесивская означи, че дребните концентрации на тези лечебни растения са потребни за попречване на зараза.
Пандемията от ковид COVID-19 се популяризира в съвсем целия свят. По последни данни на СЗО над 1,8 милиона души са се заразили, повече от 113 хиляди са умряли.
Все отново ви съветваме преди да приемете, каквото и да било да се посъветвате в с вашия доктор.
8 невероятни изгоди за здравето от бирата
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР