Много организации и инфуенсъри ежедневно ни обръщат внимание за това,

...
Много организации и инфуенсъри ежедневно ни обръщат внимание за това,
Коментари Харесай

Как Лепнардо ди Каприо обръща внимание на климатичните промени

Много организации и инфуенсъри всекидневно ни обръщат внимание за това, че би трябвало да променим радикално житейските си привички, в случай че желаеме да спасим планетата.
 Световните океани, замърсяването с пластмаса и по какъв начин да помогнем
Как да спасим океаните от пластмаса с бягане

Кампанията е дейна до 16 юни

Гледайки фотоси и видеа на части от океаните, които са задръстени с пластмасови боклуци, изцяло разбираме какви са проблемите. И персонално ние се опитваме да използваме все по-малко пластмаса и да я изхвърляме разделно, с цел да бъде рециклирана.

Просто всеки би трябвало да даде своя принос, тъй като имаме единствено една планета и не трябва да я унищожаваме. Точно това се пробва да ни каже и документалният филм " Лед върху огън " .

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Brittany (@britt.5280) на Юни 11, 2019 в 10:15 PDT

Той е продуциран от Леонардо ди Каприо (който влиза и в ролята на разказвач) и това по никакъв начин не ни изненадва, тъй като артистът от години обръща внимание на това по какъв начин унищожаваме околната среда. " Лед върху огън " се концентрира върху климатичните промени и световното стопляне.

Документалният филм преглежда многото способи, посредством които можем да понижим нездравословните излъчвания. Въпреки че сходни филми са сложни за гледане поради тежките подиуми, които съдържат, Леонардо ди Каприо и HBO желаят да дадат думата на учените и откривателите, които ежедневно работят в тази тенденция. Защото не трябва да си затваряме очите пред наболелите проблеми.
 What's My Name: Muhammad Ali, HBO и филмов откъс на документалния филм за Мохамед Али
Тук съм, с цел да завладея безсмъртието

Мохамед Али е най-великият, а документалният филм за него ще го затвърди

Според артиста, " Лед върху огън " е по-различен от останалите документални филми на тази тема, тъй като освен демонстрира последствията от климатичните промени и световното стопляне. За 94 минути филмът има за цел да ни покаже по какъв начин можем да променим нещата благодарение на учените.

" Лед върху огън " е към този момент разполагаем в HBO GO, а телевизионната му премиера е на 4 юли от 22:35 ч.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР