Много неприятно съм изненадан, даже шокиран - заяви Костадин Костадинов

...
Много неприятно съм изненадан, даже шокиран - заяви Костадин Костадинов
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Нищо от казаното от Гунчева не е вярно, с това изказване тя заби последния пирон в ковчега на този изчерпан парламент

" Много неприятно съм сюрпризиран, дори шокиран " - съобщи Костадин Костадинов пред Българска национална телевизия - " До нощес се притеснявахме за здравословното й положение, тя се тормози да не остане неработоспособен и за това не пристигна в Народно събрание на гласуването на вота. Ние бяхме доста обезпокоени и сме били твърдо зад нея и сме я подкрепяли ".

" Прочетох това, което е написала. Несъстоятелно е. Безотчетните пари отиват за потърпевши хора, за фамилията на нашия член Петко, той умря и остави четири деца сирачета ", изяснява водачът на " Възраждане ".

" Вие работите в Народно събрание дистанцията сред нашата стая и мястото на публицистите е 15 м. Вие щяхте да виждате, в случай че Десислава Атанасова е идвала. Вчера се видя новата коалиция сред Политическа партия, ГЕРБ, Демократична България и Движение за права и свободи за тематиката Македония ", оспори той изказванията на Гунчева.

" Възраждане " ще влезе най-вероятно в залата на Народно събрание, тъй като, съгласно Костадинов някой се пробва да измести фокуса и да сътвори противен скандал.

" Нищо от казаното от Гунчева не е правилно, с това изявление тя заби последния гвоздей в ковчега на този привършен парламент ", съобщи той.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР