Много неприятна среща с футболисти и треньори са имали новият

...
Много неприятна среща с футболисти и треньори са имали новият
Коментари Харесай

Скандал в Ботев - звездите срещу новите шефове

Много неприятна среща с футболисти и треньори са имали новият изпълнителен шеф на Тервел Златев и членът на Борда на шефовете Борис Гиздаков, разбра Sportal.bg. Звездите на " канарчетата " са дали явен знак, че желаят Георги Самуилов да се върне, откакто е подсигурил всеки месец сериозна сума за издръжката на клуба.
Някои от най-опитните играчи са декларирали това в прав текст на Гиздаков и Златев, които били засипани с въпроси. На множеството от тях не обаче не дали отговори. Тази липса на изясненост изнервя футболистите, които по този начин или другояче, нямат доверие на новото управление. Още повече, откакто им било декларирано, че занапред ще се търсят пари, с цел да се устоя клуба. Защото на този стадий няма финансови гаранции. Треньорът също имал кух въпроси, на които не получил отговор. Част от играчите оповестили, че в случай че не си получават заплатите, няма да играят. " Отборът е единен, има колектив. Дори да махнете трима-четирима, няма по какъв начин да махнете всички играчи ", оповестили водачите на отбора пред новите си шефове. Футболистите на Ботев даже обмислят да пуснат публична позиция, в която да оповестят, че са против настоящето управление и желаят Георги Самуилов да се върне отпред на клуба.
Това не била единствената неприятна среща на Златев и Гиздаков, които по-рано се видяли и с част от почитателите на отбора. Някои от тях даже обвинили Златев в съществени злоупотреби през първия му престой на стадион " Христо Ботев " през лятото на 2014 година. Както е известно, на 18 август Златев трябваше да бъде показан публично,.. Все отново три дни по-късно, на 21 август, той публично бе разгласен за изпълнителен шеф на пловдивчани, както и за член на борда на шефовете в компанията на ръководителя - Радослав Кошински и Борис Гиздаков. Снимки: Владимир Иванов, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР