Много момичета и жени познават чувството на самота. Как да

...
Много момичета и жени познават чувството на самота. Как да
Коментари Харесай

Как да привлечете качествен мъж в живота си?

Много девойки и дами познават възприятието на самотност. Как да привлечете първокласен мъж в живота си?
Мнозина се губят в догатки, по какъв начин да намерят любовта, къде и по кое време да им се случи това, без което не може да живее нито един човек на света.

Това е обич! И наподобява, че всичко е наред с нас, само че към момента нямаме човек до себе си. Един споделя – това е орис, различен твърди, че времето още не е пристигнало.

Всички дами понякога мислят по какъв начин освен да привлекат мъж, само че и да го задържат покрай себе си за цялостен живот. И по този начин, Happywoman на драго сърце ви дава доста скъпи препоръки.

Следвайки нашите рекомендации, вие освен ще намерите любовта си, само че и ще я запазите. Той даже няма да огледа на другата страна, тъй като има вас.

Как да привлечете първокласен мъж в живота си?

Животът ви поредност от провали ли е? На любовния фронт се появяват единствено неправилни мъже? И по този начин желаете най-сетне да намерите щастието и да се почувствате като обичана жена! Какво вършиме за това? Не се довеждайте до обезсърчение. Да стартираме с един образец.

Виждате рокля – прелестна е! Отивате в пробната и ахвате! Не ви става, само че няма други размери. Но вие толкоз доста я желаете, че сте сигурни, че е основана за вас! Продавачите ви успокояват, като оферират други тоалети. Но не- вие желаете тъкмо тази рокля и точка.

Имате два избора: да излезте от магазина и приемете обстоятелството, че сте качили доста килограми за такава рокля; да си я купите и започнете да отслабвате!

Как да привлечете първокласен мъж в живота си?

Избирайки втория вид, вие показвате, че сте подготвени да се жертвате в името на хубостта и хармонията, с цел да облечете шикозната рокля на фантазиите си. Готови сте да действате – да отслабнете.

Можете да постигнете резултати и да носите рокля, в случай че положите старания. Така е и при мъжете.

За да привлечете първокласен мъж, би трябвало да действате!

Не споделяме, че би трябвало да се преценявате с мъжете. Трябва да се самоусъвършенствате, с цел да обичате преди всичко себе си, би трябвало да се възхищавате на себе си, да се гордеете с триумфите и успехите си.

И едвам тогава ще забележите, че откакто сте се влюбили в себе си, другите към вас са се влюбили.

 

Кратки указания за самотни дами. Как да си намерите сътрудник?

Ако във вашето семейство татко ви е изневерявал, напуснал е майка ви или е работил немъжествено, обикновено е да нямате най-хубавото мнение за мъжете. Ако сте разведени и някогашният ви брачен партньор не е бил тъкмо мъжът, за който сте мечтали, обикновено е – разочарована сте от мъжете.

Простете на всички мъже. Не им се сърдете. Натрупала сте опит, може би не най-положителния, само че опит. Изразете своята признателност за опита. Осъзнайте, че не всички мъже са неприятни. С течение на времето ще разберете, че сходно отрицателно отношение е попречило на нови мъже да влязат в живота ви. Това е законът на живота! Той се е потвърдил!

Как да привлечете първокласен мъж в живота си?

Начертайте облик на вашия мъж, какъв би трябвало да бъде той, какви качества би трябвало да има. Запишете желанията си на хартия. Ако желанията ви са мощни, те сигурно ще се осъществен. Ако запазите облика в мозъка си, той най-после ще се материализира.

Вашите мисли ще привлекат в живота ви това, за което мечтаете. Основното нещо е да го желаете всеки ден и да се стремите.

Помнете! Вие сте почтени за обич! Вие заслужавате фамилно благополучие! Вие заслужавате мъжа, който търсите!

Погледнете се през очите на мъж.

Отговорете си на въпросите:  „ Колко съм съблазнителна “, „ Добра стопанка ли съм “, „ Колко съм забавна “, „ Какъв е характерът ми “, „ Какъв събеседник съм ”?

Пълнота. Ако забележите, че имате наднормено тегло, поставете си за цел незабавно да отслабнете. Това може да бъде фитнес, водна аеробика, йога, здравословна уравновесена диета, диета.

Грим. Понякога ви мързи да се гримирате. Например отивате в магазина без грим с неоправена коса, прибрана на бърза ръка. Ами в случай че е зад вас на опашката?

Създайте си табиет да изглеждате добре постоянно и на всички места, даже вкъщи и в магазина зад ъгъла.

Не забравяйте за маникюра! Ноктите приказват доста за дамата. Това е знак на грижа и половост.

Плат. Какво има в дрешника ти? Гледай деликатно. В допълнение към скучните парцали и качулки, дънки и панталони, би трябвало да имате рокли, които акцентират достолепието на вашата фигура. Обувки, които биха подчертали Вашите добре поддържани женски крайници.

Хоби. Опитайте се да бъдете дейни в живота. Бъдете многостранна персона, четете доста и общувайте. Интересните дами притеглят вниманието на мъжете. Ако работите вкъщи, започнете да излизате измежду хората! Приятелката на разположение и на ресторант, кино, спектакъл, състезателен клуб.

Как да задържим мъжа?

Страдат освен самотните дами, само че и тези дами, които имат обичани мъже наоколо, се изтезават. Защо? Да, тъй като ги е боязън да не ги изгубят. Ами в случай че той се промени? Ще отиде ли при друга жена? Подобни мисли постоянно водят до кавги.

А свадите отблъскват мъжете и постоянно бягат.

И по този начин, препоръки по какъв начин да избегнете самотата:

Не избухвайте на мъжа.
Не правете кавги от нулата.
Не ревнувайте без причина.
Не искайте прекалено много от мъжа.
Не бъдете прекомерно натрапчиви.
Не оковавайте мъжете, не поставяйте условия и забрани.
Не им диктувайте по какъв начин да се държат.
Не унижавайте мъжете.
Не обиждайте мъжете.
Този лист продължава. Много постоянно дамите остават необвързани точно заради тези нюанси в връзките.

И още, дами и девойки, в случай че той е ваш през днешния ден, това не значи, че е ваш на следващия ден. Всеки е свободен да избира. Ако сте били прелестни във връзката си и след 2 години сте се трансформирали в мрачна, мърмореща и неподдържана жена, тогава разберете, че вие ​​сами сте отговорни.

Говорете повече с мъжете, умейте да слушате и чувате, подкрепяйте ги в техните желания и ги хвалете в моменти на победи и достижения. Възхищавайте се на мъжете си и ги обичайте с умен метод. Бъдете търпеливи и откровени.

Глезете се с прелестен външен тип ( грим, дрешник, външен тип, стройна фигура ), както и вкусни ястия. И ще бъдете обичана!

Бъди щастливи дами!

 Как да привлечете първокласен мъж в живота си?

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР