Много ми допадна, че лидера на най-демократично-болшевишката партия убий българина

...
Много ми допадна, че лидера на най-демократично-болшевишката партия убий българина
Коментари Харесай

Николай Марков: Мосю Доган ни поздравява с Калашников

" Много ми хареса, че водача на най-демократично-болшевишката партия " убий българина " /по Левчев/, е изискал още при раждането си една конституция, с цел да може като навърши 13 годишната възраст, към този момент да има лични визии по живковата такава.
Едва в този момент разбрах какъв брой е перспективно и прогресивно да си дете на знакови фигури от номенклатурния уред на комунистическа страна, с цел да имаш маята и да си единствен притежател на народна власт. Не, че има огромна разлика сред българския вид на комунизъм и народна власт, пък и за какво да не погледнем на двете като благоприятни условия за присъединяване в ръководството на едни и същи лица и тяхното златно потомство. Грижливо отглеждано потомство от имитатори и сред тях нито един оригинал!
 Бимбалов: Държавното дете е на 40 години, отгледаха го Царя, Станишев, Доган и Борисов Бимбалов: Държавното дете е на 40 години, отгледаха го Царя, Станишев, Доган и Борисов
То към този момент е на 40, в действителност. Отгледаха го няколко приемни фамилии. Първо царското, след това това на Станишев, най-после го поеха Доган и Бори...
В същото време мосю Доган ни поздравява с " Калашников ", което съгласно мен би трябвало да се преглежда единствено от философска позиция, тъй като никой човек на земята, не се е развил толкоз доста, че да разбере дълбоката духовна същина на другояче не толкоз задълбочения житейски интелектуалец и сегашен валия на територията ", във Facebook.
" За алените ескадрони няма какво толкоз да се каже, тъй като те не престават да бъдат вдъхновителите на Пролетариата, който по този начин и не разбра какво тъкмо значи тази дума. Изгубено потомство, завалено и неразбиращо нищо друго, с изключение на метода по който може да се оцелява непременно и при всевъзможни условия.
Новосъздадените партийни субекти са сложни за коментиране, тъй като патриотарската им природа ги характеризира като обединявания на примитивни духове, които не са прочели повече от една книга в живота си и нямат визия по какъв начин и къде се намира света в своето еволюционно развиване. Нещо като горски кошер от диви пчели, които имат вяра, че света съществува поради тях и няма нищо друго в него, с изключение на тях.
Има и една друга форма на политическо житие у нас, а точно клиентелата. Те си живеят най-добре, тъй като са все във властта и никой не ги вижда. Паразити, които убиват постепенно развиването ни, само че никой не ги вижда поради незначителния им размер. Тези са най-опасни от всички и от тях имаме най-висока смъртност.
 Кубрат Пулев: Уважаеми политици, живейте вие с 300 лв. на месец Кубрат Пулев: Уважаеми политици, живейте вие с 300 лв. на месец
Винаги, с все сили, се стопирам да не разясня заради доста аргументи, само че наблюдавайки деликатно предизборната акция, ще кажа единствено...
Това е всичко, което ни се предлага. Днес ги виждате като спасители, на следващия ден ви погребват. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР