Много марки по света се възползват от празника на влюбените

...
Много марки по света се възползват от празника на влюбените
Коментари Харесай

Реклама за Свети Валентин не завършва както се очаква

Много марки по света се възползват от празника на влюбените " Свети Валентин ", с цел да основават продажби, само че има и някои, които вършат специфична реклама за него, изпълнена с ирония или лишена от сладникавите романтични детайли. Това е необикновен комизъм, който не се харесва на всички, а единствено на някои. Но на тези, на които подхожда, им подхожда доста.

Old Spice е един от тази марки през 2018 година, както и интернационалната компания за наемане на коли Sixt. 

Sixt показа онлайн тази видео реклама - истински къс филм, разказващ история за остаряла обич. В основната роля е стара жена, която намира у дома остарели фотоси от сантиментален излет с другар когато е била млада. Тя подхваща приключенско пътешестване по маршрута на фотосите. 

Но немският бранд Sixt, който е колос в Европа и се разширява в Съединени американски щати, просто не е прочувствен и го признава. Чисто и просто, директно по немски, той завършва рекламата с непредвиден край - дамата се среща с мъжа на мястото, където са се снимали от дълго време, само че той я бърка с друга другарка от младините му. 

Кампанията е предопределена за цифровите канали - YouTube, Фейсбук, и е осъществена и на някои летища и други външни местоположения, показва Adweek. Агенцията създател е Thjnk.

Ето и кино лентата. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР