Много мъже харесват аналния секс, но да убедят партньорката си

...
Много мъже харесват аналния секс, но да убедят партньорката си
Коментари Харесай

Как да й помогнете да се отпусне отзад

Много мъже харесват аналния секс, само че да убедят партньорката си си остава предизвикателство. Как тъкмо да се случи това, като тя е кардинално е срещу? Първото нещо е да дискутирате с нея тази тематика. Да разберете какво тъкмо я кара да се колебае и да прецените какво може да извършите по този начин, че да не излъжете нейните страхове.

Болката против удоволствието

Много дами пробват анален секс единствено един път и по-късно се настройват против него вечно. Това е нормално тъй като техният първи опит е бил мъчителен. Ако вашата жена е имала неприятно анално прекарване, то за нея е същинско изтезание някой да я кара още веднъж. Дори в случай че тя в никакъв случай не го е пробвала, най-вероятно е чула ужасни истории.

Анусът е разказан от нерви и с верния тип стимулация при аналната игра може да усети наслаждение. За злощастие, същият пръстен от нерви, може да трансформира удоволствието в болежка и стеснение, изключително в случай че не методите вярно. Когато убеждавате вашата партньорка да вършиме анален секс, би трябвало да покажете угриженост за нейното наслаждение и сигурност и авансово добре обмислите нещата.

Погрижете се за нейната конфигурация

Най-напред, тя би трябвало да бъде отпусната и подготвена; аналният секс не носи наслаждение, в случай че би трябвало бързо да бъде осъществен. Анусът ще се стяга, в случай че тя е нервна, което ще прави мъчно влизането за вас и още повече мъчително за нея. Изберете време и място, когато тя ще може да бъде отпусната и спокойна. Уверете се, че няма кой да ви прекъсне, поучава kisscontact.com. Вие евентуално към този момент знаете кое в действителност я възбужда. Постарайте се авансово, с цел да може тя оптимално да е предразположена и подготвена.

Как да започнете

Не тръгвайте напряко натам. Вместо това, отделете внимание на любовната игра и се уверете, че тя ще знае по кое време ще проникнете. Стимулирайте мястото с пръсти или със секс играчка преди този момент. Подготвяйки я по този начин, тя ще привиква с концепцията да има нещо там. Винаги използвайте лубрикант. Много лубрикант. За разлика от вагиналния отвор, анусът не основава лично смазване; вие ще би трябвало да употребявате доста изкуствено навлажняване, с цел да подсигурите безпрепятствено навлизане.

Влизайки

Задължително използвайте презерватив за анален секс. Проникнете постепенно и помолете вашата партньорка да ви каже, в случай че стартира да я боли. Докато тя изцяло се отпусне. Най-трудната задача е вашият пенис да преодолее влизането. След това не правете груби и внезапни придвижванията. Трябва да внимавате за метода, по който се усеща дамата, с цел да не е това последният път, когато ще вършиме анален секс с нея.

Там е "мръсно "

Друга причина тя да не желае анални дейности, с изключение на страха от болежка, е терзанието, че това е мръсно и нечистоплътно. Но наложителният душ преди любовната игра би трябвало да я успокои по този въпрос.

Добрите девойки не го вършат

Може да ви е мъчно да убедите вашата другарка, да вършиме анален секс и заради повода, че на нея това и наподобява ексцентрично и едно положително момиче не би трябвало да го прави. Въпреки, че в днешно време аналният секс към този момент не е табу, към момента има хора, които считат, че той е нещо неприятно и дамите, които го практикуват са "лесни ". Ако вашата партньорка е разтревожена за това, вие би трябвало да я уверите, че вашето отношение и мнение за нея няма да се трансформират, откакто сте го създали.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР