Много кулинарни риалитита се излъчиха у нас, но със сигурност

...
Много кулинарни риалитита се излъчиха у нас, но със сигурност
Коментари Харесай

Няма да познаете Божана Кацарова днес! Риалити звездата се похвали с нова любов и проекти

Много кулинарни риалитита се излъчиха у нас, само че сигурно едно от най-ярките лица измежду спечелилите ще остане Божана Кацарова. След като взе участие преди повече от година и в Big Brother, тя сякаш изчезна от общественото полезрение. 

Виж още: Роксана очарова с непрестореност в ''Черешката на тортата''! Но кой е индивидът зад псевдонима

Междувременно обаче на Божана са ѝ се случили в действителност доста неща! В телевизионно изявление тя първо изненада феновете с тотална смяна на визията си - към този момент е русокоска и е много вталена.

Виж още: С романтика, рози, протест и провокации: Как известните българи посрещнаха Св. Валентин?

С какво се занимава през днешния ден Божана? Оказва се, че с доста неща. Преди време си задала въпроса какъв път тъкмо желае да поеме - дали този на професионалния готвач или на човек, който се занимава с предприемачество, връзки и храна. Е, както се досещате, определеният път е вторият. 

Виж още: Двоен празник: Най-хубавият рожден ден на Зейнеб до момента и сантиментален празник за Гала

Божана провежда голям брой събития, фестивали, а от известно време е и началник на частна яхта, с която обиколила цялото Средиземноморие. 

Виж още: Как майчинството промени Светлана Гущерова? Как поддържа форма и коя е нейната диета?

Нещо повече - тя има и нов мъж в живота си. Той е американец и се занимава с менажирането на типичен хип-хоп групи. Признава, че се усеща щастлива, и че той е извънреден човек. 

А по какъв начин е съумяла да отслабне толкоз доста? Много просто - трансформирала мисленето си и съчетала новата си настройка с кулинарните умения, които така и така си ги има.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР