Много жени, особено младите момичета, често се чувстват несигурни в

...
Много жени, особено младите момичета, често се чувстват несигурни в
Коментари Харесай

6 жеста, които показват, че мъжът е влюбен във вас и 6 знака, които показват, че ви използва

Много дами, изключително младите девойки, постоянно се усещат несигурни в сантименталните си връзки. Е, от време на време най-лошите ни упования са оправдани, но може също да е лесно да се съмняваме в възприятията на колегата си поради нашата лична неустановеност или лоша предходна връзка. За благополучие има няколко признака, които могат да ви оказват помощ да разберете дали партньорът ви и в действителност ви харесва или само ви употребява за своя лична полза.

Разбираме какъв брой объркващи могат да бъдат взаимоотношенията, тъй че желаеме да хвърлим малко светлина върху това по какъв начин да определим същинските планове на колегата си.

Обича ви: Гледа ви от самото начало.

© The Vow / Spyglass Entertainment

Авторите на доста сантиментални песни са разбрали вярно: мъжът, който в действителност е влюбен във вас, няма да може да откъсне очи от вас. Много мъже имат този специфичен взор в очите си, когато сте издокарани като за петък вечер. Но в случай че забележите, че той ви гледа с трогване и неспокойствие, когато вършиме елементарни неща, като да вземем за пример приготвяте вечеря или обличате палтото си, той евентуално е влюбен.

Използва ви: Не ви кара да се чувствате специфични.

© Vicky Cristina Barcelona / Mediapro

Усеща се, че не сте друга от всяко друго момиче, с което в миналото е бил или от приятелите му. Той може непрекъснато да ви съпоставя с други хора или да не ви демонстрира никаква любов. И в случай че чувствате, че сте единствено една от многото, евентуално просто не му пука задоволително, с цел да ви оцени или с цел да ви го покаже.

Обича ви: Не се отчайва, даже когато го очаквате.

© The Fault in Our Stars / Fox 2000 Pictures

Всички имаме скелети в дрешниците си и е изцяло номално, че за някои хора те могат да бъдат пагбни за връзката. Но в случай че сътрудникът ви знае доста за предишното ви, в това число моментите, с които не се гордеете доста и към момента е с вас, той евентуално ви харесва повече, в сравнение с си мислите. Прегръщането на всички страни на различен човек, а освен на приятните, е знак за зряла връзка и обич.

Използва ви: Постоянно се чувствате отговорни.

© A Tale of Love and Darkness / Voltage Pictures

Изглежда не можете да извършите нищо вярно, като се стартира от оправянето с проблемите на работата до избора на храна за котката си в супермаркета. Ако непрекъснато чувствате, че без значение какво вършиме, не сте задоволителни и бихте могли да се справите по-добре, време е да избягате от връзката си. Няма нищо неприятно в това да се пробвате да помогнете на колегата си да стане по-добър човек, само че тези промени би трябвало да бъдат наложени посредством обич и грижа, а не като ви карат да се чувствате отговорни.

Обича ви: Наясно е по какъв начин държанието му може да ви повлияе.

© Brooklyn / BFI Film Fund

Всички ние имаме своите модели на държание и не постоянно разбираме изцяло по какъв начин те въздействат на другите хора. Ако забележите, че сътрудникът ви става все по-самосъзнателен и се пробва да се държи по съответен метод, с цел да не бъдете засегнати или разочаровани, това е добър знак. Но имайте поради, че в случай че сте загрижени за нещо или желаете да работи по друг метод, по-добре е да проведете диалог и да не очаквате той да го разбере самичък. Вашият мъж не може да чете мислите ви, нали?

Използва ви: Не се отнася отговорно към уговорките с вас.

© The Hours / Paramount Pictures

Правите проекти дружно и той се избавя в последния миг. Или му лишава ужасно доста време, с цел да отговори на вашите известия или позвънявания. Да, може да е ангажиран понякога, само че индивидът, който в действителност ви прави оценка, ще откри миг да се свърже с вас. Ако той не цени времето ви, евентуално ще прекарвате време дружно единствено когато е комфортно за него и съгласно графика му.

Обича ви: Забелязва дребни елементи, които ви вършат щастливи.

© The Notebook / New Line Cinema

Всички обичаме грандиозните жестове, само че дребните неща са най-важни. Например, той помни обичания ви усет сладолед, неуместно телевизионно предаване, което гледате, когато сте тъжни, или името на първия ви домакински любим. Тези неща демонстрират, че той се старае задоволително, с цел да излезе оттатък стереотипните неща като цветя и бонбони (но ние към момента ги обичаме) и да се ангажира с вас на по-лично равнище.

Използва ви: Никога не е подготвен на взаимни отстъпки.

© The Girl on the Train / DreamWorks Pictures

Намирането на взаимни отстъпки може да е мъчно, изключително в случай че връзката ви е нова, само че това е задачата, върху която всички би трябвало да се съсредоточим. Партньорът ви би трябвало да почита вашето мнение и да е подготвен да откри верния баланс, с цел да сте щастливи и двамата. Ако не желае да се откаже от своето „ право “ да взема решение всичко, евентуално е време да избягате от такава контролираща връзка.

Обича ви: Открива се пред вас и чака да извършите същото.

© The Star Is Born / Warner Bros.

Всички се усещаме уязвими в нашите взаимоотношения, само че е мъчно да изградим мощни такива, без да споделяме мислите и възприятията си. Ако той е подготвен да преодолее страха от отменяне и да бъде прям с вас за своите страхове и проблеми, то значи ви се доверява и може да види бъдеще с вас. И това работи и в двете направления: той желае да опознае същинската ви същина, а освен красивата ризница, която може би сте поставили.

Използва ви: Манипулира ви прочувствено.

© The Game of Thrones / HBO

Познава вашите мощни и слаби страни и се пробва да ви манипулира да вършиме нещата, които желае. Този вид взаимоотношения са неприемливи, без значение от всичко. Ако забележите, че непрекъснато се чувствате отговорни или страстите на колегата ви преобладават над вашите, евентуално е време да извършите крачка обратно и да прецените какво се случва.

Обича ви: Готов е да се оправя с проблемите.

© Before the Sunrise / Columbia Pictures

Въпреки че здравословното количество страст в действителност може да бъде потребно за разрешаване на спорове и поддържане на колегата ви благополучен, крещенето няма да реши казуса. След като и двамата приключите с емоционалността, сътрудникът ви би трябвало да е подготвен да организира диалог, с цел да обсъдите нещата. Комуникацията е ключът за мощна връзка и сътрудник, който ви обича, би трябвало да може да остави егото си настрани и да признае, че може и да е сбъркал.

Използва ви: Провокира ви да вършиме обществени подиуми или мълчи с дни.

© Silver Linings Playbook / The Weinstein Company

Разбираме, че нещата от време на време могат да станат прекомерно прочувствени, само че мъж, който ви обича, в никакъв случай не би ви унижил обществено, като направи сцена или да ви смути, мълчейки с дни. Това държание може да бъде симптом на прочувствена операция, некадърност да управлява страстите си или даже форма на „ наказване “ за нещата, които сте създали неправилно. Мъж, който в действителност ви обича, в никакъв случай не би ви наранил, тъй че в случай че това не е отношението, което желаете, по-добре избягайте от тази връзка.

Източник: aia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР