Много жени, чиито цикъл е редовен, няма нужда да си

...
Много жени, чиито цикъл е редовен, няма нужда да си
Коментари Харесай

Кога се прави тест за бременност - всичко, от което се интересува жената

Много дами, чиито цикъл е постоянен, няма потребност да си вършат тест, преди в действителност да стартира забавянето му. С всеки минал ден, надеждността на резултатите от ден на ден нараства. Не е целесъобразно обаче да чакате седмици, с цел да си извършите тест за бременност. Добре е да знаете, че първите дни от бременността са в действителност значими.
Кога се прави тест за бременност, в случай че желаеме резултатът да е прецизен
Дамите, чиито цикъл е неточен, ще би трябвало да почакат повече време. Ще им се наложи да преброят същите дни от началото на последната менструация и едвам по-късно да си създадат тест.

Що се отнася до това кога на денонощието е най-добре да се направи тест за бременност, то ние ще се опитаме да бъдем оптимално подробни, тъй че да сте добре осведомени, когато настъпи този миг.

Ще стартираме с това, че HCG (човешки хорионгонадотропин) е хормон, който сочи съществуване на бременност. Неговите равнища стартират да се покачват 4 дни, откакто е било осъществено самото оплождане. На всеки един – два дни хормонът се удвоява.

Добре е също да знаете, че в случай че изследвате кръвта си, то ще получите по-точен резултат, в сравнение с, в случай че разчитате само на урината. Това в действителност е повода доста хора да залагат на лабораторните инспекции, а не на тестванията, които се продават в аптеките.

Жените, които знаят по кое време е бил денят на зачеването, могат напълно умерено да почакат към седмица и по-късно да си създадат кръвен тест. И все пак най-добре е пробата за бременност да бъде изработен най-малко ден след закъснението.
Защо би трябвало да си създадем тест на утринната урина
Сутрешната урина е най-концентрирана. Това е и повода пробата да се направи с най-ранната урина. Дори да пропуснете този миг, целесъобразно е да го извършите преди консумация на каквито й да е било питиета и храни.

Днес обаче се оферират и мощно чувствителни апликатори, които ще уловят равнищата на HCG даже, в случай че си извършите теста вечер.

Ето и кои признаци демонстрират съществуването на бременност:

• Напрежение и болки в гърдите;

• Придърпваща болежка в долната част на корема;

• Замаяност, гадене и световъртеж;

• Желание да похапнем съответна храна.
Как се прави тест за бременност
Има някои специфики, към които е целесъобразно да се придържате, в случай че желаете резултатът от теста за бременност да е оптимално правилен.

Ето какви са те:

• Измийте и подсушете ръцете си преди самата процедура;

• Задължително проверете дали пробата е годен;

• Доверявайте се само на артикули, закупени от аптека;

• Винаги се придържайте към инструкциите, посочени от производителя;

• Поставете теста на чисто и изсъхнало място.
Кои проби за бременност са най-разпространени
Лента

В аптеките ще откриете най-различни типове проби за бременност. Едни от най-разпространените си остават лентите. Те са и най-достъпни. Лесни са за приложимост. Единствено би трябвало да имате на разположение изсъхнал съд с високи стени, който да напълните със утринната урина. Лентичката се задържа към 20 секунди и по-късно се оставя за няколко минути върху чиста и суха повърхнина.

Капсула

Капсулата е вторият тип тест за бременност, който доста прилича лентата. Единствената разлика е в това, че към него има и пипета, а знакът е самият тест.

Електронна инспекция

Електронната инспекция има едно значително преимущество пред останалите. Той може да уточни и приблизителна дата на забременяване.
 6 скрити аргументи за какво не можеш да забременееш 6 скрити аргументи за какво не можеш да забременееш
Всички знаем главните аргументи, които вършат едно забременяване мъчно. Но има и такива, които също оказват въздействие, просто не спадат към на...

Тест бликам

Тест бликам е с добра акуратност. В множеството случаи резултатът се появява на часа и не се постанова даже да чакате.
Колко време след секс да преминем към тестване
Обикновено оплождането става 12 часа след половия акт. Отнема обаче седмица, а даже и повече, с цел да се реалокира ембриона в матката и да се вгради. Едва по-късно е целесъобразно да се направи и тест за бременност, който може да уточни дали налице има бременност или не.

Ако сте нетърпеливи и решите да си извършите теста за бременност по-рано от седмица след секс, не очаквайте да получите правилен резултат. Нужно е да изчакате, в случай че не желаете да се разочаровате.

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР