Много известни личности споделят една философия – не ядат месо.

...
Много известни личности споделят една философия – не ядат месо.
Коментари Харесай

Знаменитости, които казаха „не“ на месото

Много известни персони споделят една философия – не ядат месо. Част от аргументите са, че желаят да привлекат вниманието върху ориста на животните, а и да убедят повече хора да спрат да ядат месо. Каналът Top Of The Tops във vbox7 демонстрира звездите, решили да живеят като вегетарианци.

Ариана Гранде

През 2013 певицата разгласи в Туитър, че ще става веган, защото желае да усъвършенства здравословното си положение, а и обича животните толкоз доста, че ѝ е жалост за тях.

Мадона

Певицата наподобява съвършено за годините си, само че това се дължи освен на тренировките, само че и на храната, която поема. Диетата на Мадона съдържа зеленчуци, ядки и соеви артикули. А когато върви по турнета, с нея постоянно има експерт, който дава отговор за храната ѝ.

Натали Портман

Актрисата е вегетарианка още от дете. Но откакто прочита книгата на Джонатан Сафран „ Да ядеш животни “ тя взема решение да стане веган.

Зендая

Актрисата и певица е обмисляла да стане вегетарианка, откакто с татко й посещават касапница. Но същински тя подхваща тази стъпка, откакто гледа документален филм.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР