Много хора се включиха в първите събития на най-големия фестивал

...
Много хора се включиха в първите събития на най-големия фестивал
Коментари Харесай

Фестивалът БУНА превзе Таляна и културното пространство ReBonkers

Много хора се включиха в първите събития на най-големия фестивал за модерно образно изкуство БУНА, който се организира във Варна до 28 май. В него вземат участие над 30 организации, галерии и артистични колектива от цялата страна. Част от срещите бяха извършени в артистичния квартал Таляна, а други - в културното пространство ReBonkers.

Навръх 24 май в Таляна се включиха местоположения като Work Del Mar, Bella Sherban handmade jewelry, Бистро Майстора, където бяха показани плановете на Александър Вълчев, ПОСТА, Struktura Project Room, Gallery Gallery, както и намесите в градската среда от Владимир Иванов, Петър Чиновски, Виктория Георгиева Mouse и София Димова. 

Ден по-рано в ReBonkers бе направена предпремиера на БУНА. На събитието участва кметът на Варна Иван Портних, който е патрон на фестивала, представители на Фрапорт Туин Стар - концесионер на летищата във Варна и Бургас, на културната общност и туристическия отрасъл, от локалната власт и други. Домакин на събитието бяха Ралица Герасимова, София Димова и Калина Жечева от ReBonkers и Биляна Раева от съдружие " Таляна ".

Пълна стратегия и карта с местата на събитията тук: https://bunavarna.com/bg/
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР