Много хора се възползват от интереса към трагедията в Чернобил,

...
Много хора се възползват от интереса към трагедията в Чернобил,
Коментари Харесай

Скандални селфита от Чернобил предизвикаха възмущение

Много хора се възползват от интереса към нещастието в Чернобил , с цел да натрупат лайкове. Каналът във vbox7 демонстрира някои от тях, а също и отрицателните мнения, които последваха.

Вероника Рочева е едно от девойките, което попадна в абсурда, обвързван с инфлуенсърите, които се снимат в Припят, повлияни от минисериала „ Чернобил “.

След като качи тези фотоси, на които се тагна от града наоколо до централата в Чернобил, момичето получи остра рецензия от хора от целия свят.
               

A post shared by @ on Jun 6, 2019 at 7:32am PDT

Пред съветския уебсайт Life.ru Вероника показа, че е подложена на онлайн тормоз и се извинява за фотосесията: „ Снимките даже не са направени в Припят. Направихме фотосесията в обезлюдено място в Новосибирск. По никакъв метод не съм желала да обидя хората, които са претърпяли тази ужасна покруса “.
               

A post shared by @ on Jun 16, 2019 at 7:12pm PDT

Припомняме ви, че след серията от фотоси на разнообразни хора, които се снимаха в градчето, основателят и сценарист на минисериала „ Чернобил “, Крейг Мейцин, написа в Туитър: „ Чудесно е, че сериалът е станал причина неразрешената зона да се трансформира в туристическа дестинация, само че в случай че посещавате това място, апелирам да си спомните за ужасната покруса, която се е случила там “.
               

A post shared by (@lidiya_v.a) on Jun 30, 2019 at 12:15am PDT
 
И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР