Много хора се упражняват върху гърба на Бенчо Бенчев и

...
Много хора се упражняват върху гърба на Бенчо Бенчев и
Коментари Харесай

Адвокатът на Бенчо Бенчев: Много хора се упражняват на негов гръб

Много хора се упражняват върху гърба на Бенчо Бенчев и желаят да го омаскарят. Това съобщи пред btv Иво Найденов, юрист на арестувания дружно с Димитър Желязков – Митьо Очите в Истанбул общински консултант Бенчо Бенчев.
Бенчо Бенчев е с две обвинявания от Районната прокуратура в Бургас – за укриване на Димитър Желязков, прочут като Митьо Очите и за това, че е държал муниции, без да има позволение. Определена му е гаранция в размер на 50 хиляди лева, която би трябвало да се заплати в 15-дневен период.

Искам да подчертая, че към 2 август Димитър Желязков не е разгласен за общодържавно търсене и не са му предявени обвинявания, сподели бранителят пред bTV. “ Двамата се познават, не са близки и нямат общ бизнес. Клиентът ми има дялове в " Аркус ", само че доколкото знам Димитър Желязков не има нищо от компанията, не е чиновник там и е бил на консултантски контракт там за избран интервал от време “, изясни връзките им юриста.

Бенчо Бенчев отишъл на 2 август в Гърция, с цел да се срещне с бизнес сътрудник за договорка със зърно. Там се видял с Димитър Желязков- Очите. И двамата отпътуват за Истанбул. Той не укривал Митьо- Очите, тъй като хотелът не бил негов.

Според прокуратурата в дома на Бенчев е открит бележник с „ черно счетоводство”, където били записани сумите, които би трябвало да бъдат дадени на Митьо Очите. „ Няма такова нещо – не са ни дали такива книжки”, сподели Найденов.

„ Ако Бенчо Бенчев не беше там в този хотел, а беше Иван Петров, който никой не познава, вниманието нямаше да е такова”, счита юристът.„ Явно е нужен на някого. Даже някои политици обявиха в студиата, че не се познават с него, което е тъжно”, сподели Найденов.

Според него прокуратурата се употребява за тези офанзиви против Бенчев и единственият заслужен акт е това следствие да бъде прекъснато.

„ Бенчо Бенчев не ми е споделял за никакви черни каси и дарения. Пак ще повторя, че той очевидно е нужен на някого и в този момент всички се упражняват на негов тил ", сподели още Найденов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР