Много хора се страхуват от това да правят палачинки, защото

...
Много хора се страхуват от това да правят палачинки, защото
Коментари Харесай

Най-лесната рецепта за палачинки, която винаги се получава

Много хора се опасяват от това да вършат палачинки, тъй като им наподобява доста комплицирани или просто все нещо не им се получава. Истината е, че палачинките са едни от най-лесните и обичани вкусотии, които можем да приготвим, когато чакаме посетители или просто желаеме да се поглезим в събота заран с нещо вкусно.  
Първо ще ви дадем значим съвет, с цел да може палачинките ви постоянно да се получават добре:
 Бързи овесени палачинки Бързи овесени палачинки
Едва ли има човек, който да не обича палачинки. А когато те са и здравословни, можете да си похапвате от тях на стомах. Необходими прод...
Винаги използвайте незалепващ тиган, за който даже не ви е нужна лой, с цел да извършите палачинки. С всеки различен тиган, колкото и лой да слагате, няма да ви се получат здрави и хубави палачинки.
Сега е време за рецептата, която е извънредно лесна:
- 2 яйца
- 200 мл прясно мляко
- 200 мл вода
 Рецепта на седмицата: Бананови палачинки Рецепта на седмицата: Бананови палачинки
Нашите сътрудници Kaufland България и тяхното богато портфолио от артикули на " Твоята Kaufland цена " ни въодушевиха да стартираме графа...
- брашно – прибавя се, до момента в който сместа не стане гъста като боза, с точни ограничения рядко ще ви се получи, просто би трябвало да следите за вярната плътност
Ако желаете по-малко или по-голямо количество примес, спазвате същите пропорции, да вземем за пример: 3 яйца, 300 мл прясно мляко, 300 мл вода и брашно на око, до момента в който не стане гъста примес като боза.
Правите палачинките на нажежен тиган, сипвате по един черпак, разстилате добре и изчаквате минутка-две, преди да обърнете. Работата с необятна шпатула, тъй че комфортно да подхващате палачинките и елементарно да ги обръщате в тигана.
Не оставяйте палачинките да станат прекомерно кафеникави, би трябвало им извънредно малко време, с цел да са подготвени, по-скоро гонете златист цвят.
Успех!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР