Много хора отдавна са заинтригувани от хипотезата, че паралелно с

...
Много хора отдавна са заинтригувани от хипотезата, че паралелно с
Коментари Харесай

Срещи с хора от други вселени или пътешественици във времето

Много хора от дълго време са заинтригувани от хипотезата, че редом с нашата Вселена има безконечен брой други вселени, които се разграничават от нашата по друго развиване на действителността или даже друг ход на времето.Тази идея се назовава Мултивселена и границите сред тези светове са толкоз тънки, че от време на време хората могат да попаднат от един свят в различен (HiddenTruth.site).Двама в пустинятаТази странна история e оповестена в „ Мистериозни изгубвания и други странни приказки “ (Mysterious Disappearances: And Other Strange Tales) от Робърт Куин.

 512yyfm1SkL - Срещи с хора от други вселени или пътешественици във времето
Това се е случило през 1977 година в щата Юта. Двамата очевидци – Бен и Стив, отишли на къмпинг с нощувка, в скалната пустиня.

 Пустинята в Юта
Пустинята в Юта Първият денонощно минали както нормално. На втория ден стартират странностите. Появил се мощен вятър и на места почнали да се появяват дребни пясъчни вихри. Скоро целият въздух се извършил с пясък. Вятърът се засилил. Приятелите трябвало да потърсят заслон в първата дребна пещера, която намерят.Вятърът не спирал, а Бен или Стив, понякога се подавали от пещерата, с цел да ревизират времето. В едно от тези излизания забелязали в далечината човешка фигура. Бен носел бинокъл със себе си. Видял висок атлетичен мъж, с дълга коса и алена дреха. На главата му имало бижута от мъниста, а на ръцете му – гривни от железни пръстени. Мъжът тичал отмерено из пустинята.
За приятелите било необяснимо какво прави този необичайно облечен мъж, кой е той и за какво не търси леговище от времето? По-късно Стив споделя: “Най-необичайното беше, че до него се движеше дребен прашен ураган и той се държеше с него, като че ли беше негов сателит. Когато се забавяше, вихърът също спираше. Отстрани изглеждаха като странни спътници.Изведнъж индивидът спря и стартира да се оглежда, като че ли е изгубил пътя си. В това време, вихърът също се забави и остана имобилен, до момента в който мъжът продължи напред. Това беше най-лудото нещо, което бяхме виждали. Когато тази необикновена двойка стартира да се отдалечава от нас, вятърът стартира да отшумява и изцяло утихна, когато изчезнаха от погледа ни. “Всичко станало безшумно и не духал даже слаб ветрец, когато индивидът и вихърът изчезнали зад скалите. Бен и Стив в никакъв случай не могли да схванат кой е този човек. Извънземен? От различен свят? Пратеници? Жител на друга галактика, инцидентно загубен в нашия свят?Четете още: Британец твърди, че си спомня доста от предходните си животи В снегаДруга сходна история е оповестена в същата книга. Един ден мъж, на име Грейс, който живеел в Ню Мексико, отишъл със фамилията си за коледните празници при родственици в Кънектикът (Connecticut). Бил леден декемврийски ден, в провинция с частни домове, които имала разстояние един от различен. Един ден от гостуването, Грейс отишъл на разходка и тръгнал по хълма, когато забелязал нещо „ живо “ наоколо. Отначало, той се помислил, че е куче.Но, като разгледал по-отблизо, той видял, че това е мъж, или по-скоро малко дребосъче, с растеж на шестгодишно дете. В същото време, това не било дете, а възрастен. Той бил сгънат и леко облечен. Държал се по този начин, като че ли е изгубил пътя и треперел от мраз. Изведнъж, той липсващ.Когато Грейс се прибрал у дома и разказал за видяното със сина и брачната половинка си, всички дружно отишли до мястото, където Грейс бил видяла този човек. Но, там не намерили нищо друго с изключение на неразбираема дребна дупка в снега.Според Грейс, това малко дребосъче може инцидентно да е попаднало в нашия свят, където се е уплашило, изненадало се е от студа и снега. Тогава, някак си е намерило пътя назад. От портала била останала единствено онази дупка в снега, която видели.

 q2 - Срещи с хора от други вселени или пътешественици във времето
Малката градинаркаОще по-странен случай се е случил през юли 1975 година, в щата Ню Йорк (New York). Съпрузите Майкъл и Дженис се върнали в къщата си от екскурзия с другари. Видели, че някой е бил в красивата каменна алпийска градина покрай къща им. Камъните и цветята не били на мястото си. В същото време, те живеели на усамотено място, където околните съседи нямало, а нямало и оставени никакви следи.Тъй като нямало вреди, двойката го приела като тип чудноватост и скоро не запомнили за случката. Но, след няколко седмици, някой още веднъж сменил местата на камъните и цветята в градината им. Този път, на земята били оставени доста дребни отпечатъци от нечии крайници, във форма, сходна на човешките.Няколко дни по-късно, през нощта, двойката се събудила от бяла светлина, идваща от страната на алпийската им градина. Излезли на открито и видели върху камъните мъничка жена, с размера на кукла, в дълга рокля и дълга коса.Тази бяла светлина идвала от тази жена, до момента в който тя подреждала камъните и цветята в нов ред. Тя забелязала хората и изчезнала, все едно се изпарила във въздуха. Майкъл и Дженис в никакъв случай повече не видели дамата.И до през днешния ден не знаят какво творение са видели. Жител на различен свят? Приказна самодива или горски дух? И за какво се е занимавала с градината?

 q3 - Срещи с хора от други вселени или пътешественици във времето
Пътешественик във времетоТази история е като типичен на пътешестване във времето – от предишното към бъдещето. Това се случило през 50-те години на предишния век, в щата Ню Джърси, в неизяснен град. Местни хора забелязали жена в рокля от 19-ти век, която изглеждала уплашена и объркана. Тя вървяла напред-назад из улиците.Скоро, тя почнала да притегля вниманието на минувачите и от това изглеждала още по-смутена, и дезориентирана. Тя се пробвала да беседва с хора, само че не всички я разбирали, тъй като имала чудноват акцент.В един миг, до тази жена се доближил служител на реда и почнал да я разпитва със непоколебим звук, което предиздвикало дамата още повече да се изплаши и да се втурна да бяга.Тя влезнала в дребна алея и … никой не я е видял да излиза отдругата страна на уличката.
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР