Много хора може би не знаят, но зимните занимания по

...
Много хора може би не знаят, но зимните занимания по
Коментари Харесай

Йоан Колев и Илияна Стоилова „В темпото на Кари“: Черноморието позволява да караме сърф и през зимата

Много хора може би не знаят, само че зимните занимания по сърф са доста известни по нашето Черноморие, тъй като изискванията го разрешават. Просто би трябвало да сме екипирани доста по-добре.

Това споделиха „ В темпото на Кари “ Йоан Колев, някогашен олимпиец в уиндсърфа и Илияна Стоилова, също играч по уиндсърф, които основават сърф учебно заведение Акаша.

Създадохме учебното заведение откакто приключихме със спортните си кариери. Сърфът и уиндсърфът ужасно доста обогатяват и основават тази морска просвета, при която доста неща се съчетават в един спорт.

Работим за това хората да погледнат на Черноморието по различен метод и за опциите за упражняване на водни спортове, които то разрешава. Как да бъдат в сигурност както в морето, по този начин и на плажа. Черноморието ни е доста неразвито във връзка с водните спортове.

Морето укрепва физиката, душeвността и построява характера. Заниманията по уиндсърф дават убеденост на децата, че могат да се оправят с всичко.

През 2018 година изминахме пътя от Дуранкулак до Резово на уиндсърф за три дни поради самодейността за чисто море. Инициативата продължава и до през днешния ден с голям брой почиствания по плажовете.

Вижте цялото изявление във видеото.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР