Много е важно политиката в район ''Оборище'' да бъде последователна,

...
Много е важно политиката в район ''Оборище'' да бъде последователна,
Коментари Харесай

Кандидатът за кмет на р-н ``Оборище``: Водим позитивна кампания

Много е значимо политиката в регион ''Оборище'' да бъде поредна, защото регионът е централен. Тук са ситуирани административни здания, постройката на Министерски съвет, няколко други министерства, както и три висши образователни заведения. Това съобщи в изявление за Izbori.bg претендентът на ГЕРБ за кмет на регион ''Оборище'' Петър Митев.

,,Има проблем с паркирането в региона, изключително към Докторската градина. При диалозите ми с жителите те се оплакват, че не могат да намерят с часове места, където да паркират'', показа Митев и призна, че в самия регион местата за паркиране като цяло са лимитирани и мъчно биха се намерили необятни пространства за още коли.

Той съобщи, че ще внесе предложение ''Синята зона'' да бъде разширена до бул. ''Дондуков''.

Относно детските площадки претендентът за кмет се съгласи, че те не са доста, само че пък за сметка на това са добре поддържани и са с нови уреди. Митев добави, че в парка ''Заимов'' следва да бъде построена и специфична детска площадка за деца в неравностойно състояние.

,,Парковете се поддържат добре от общината, само че има и недобросъвестни жители, които не ги пазят и оставят отпадъци след себе си, заради което ще въведем видеонаблюдение и ще подсилим охраната'', уточни Петър Митев.

В умозаключение претендентът на ГЕРБ увери, че предизборната акция за регион ''Оборище'' е напълно положителна, а главната цел е да привлекат все по-млади хора да гласоподават.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР