Много е важно какво ще се случи с първия мандат,

...
Много е важно какво ще се случи с първия мандат,
Коментари Харесай

Атанас Атанасов с неприлично предложение: Правителство на ПП...

" Много е значимо какво ще се случи с първия мандат, Борисов е в несгодна обстановка, той доста желае да се направи болшинство и държавно управление с " Продължаваме Промяната " и " Демократична България ", само че няма да му се отвори парашутът. Решението е Борисов да върне първия мандат и да съобщи подготвеност да поддържа държавно управление с втория мандат на реформаторските сили ". Това съобщи пред Българска национална телевизия Атанас Атанасов от " Демократична България ", заместник-председател на Народното събрание, написа dir.bg.

" Другият му ход е да предложи държавно управление на малцинството и то може да бъде определено. С гласовете на Движение за права и свободи - досегашният му прикрит съдружник, може би от Българска социалистическа партия, " Възраждане ", уточни той.

По думите му, в случай че президентът Румен Радев съблюдава традицията, би трябвало да даде третия мандат на третата политическа мощ - Движение за права и свободи.

Според Атанасов Борисов търси път към реформаторските партии.

" Като искаш да причислиш ГЕРБ към реформаторските сили, би трябвало да се съгласиш да подкрепиш втория мандат и да си стоиш в Банкя ", означи заместник-председателят на Народно събрание.

Българите чакат да се образува държавно управление, само че това не значи държавно управление непременно, добави Атанас Атанасов.

" За възможен съюз с Борисов бих споделил - гладна кокошка просо сънува. Няма да подкрепим държавно управление на Бойко Борисов с първия мандат, точка ", безапелационен беше той и добави:

" Победителят на изборите е в изолираност.  Не изключвам да се бави топката с мандатите съзнателно, с цел да може по-дълго да се задържи изпълнителната власт и още едно служебно държавно управление да бъде излъчено, което е контрапродуктивно ", акцентира Атанасов.

Според него изрично би трябвало да бъде основано постоянно държавно управление, както и България да има бюджет.

Атанасов разкри, че е имало среща с посланика на Украйна в България, който знаел в детайлности с какво разполага страната ни и какво е в остатък по отношение на оръжията, които могат да бъдат изпратени на Киев.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР