Много е важно България да не остава без политическа опозиция,

...
Много е важно България да не остава без политическа опозиция,
Коментари Харесай

Радев: Нинова знае какво прави

Много е значимо България да не остава без политическа съпротива, тъй като това ще бъде пагубно за нашата народна власт. Това сподели пред публицисти в село Труд президентът Румен Радев във връзка оттеглената оставка на Корнелия Нинова на конгреса на Българска социалистическа партия през днешния ден, съобщи Радио " Фокус " - Пловдив.

" Мисля, че Корнелия Нинова се е потвърдила като човек, който знае какво прави и носи отговорност за своите действия ", сподели още Радев и добави, че един водач на партия не би трябвало да се води единствено от това по какъв начин той персонално се усеща, а по какъв начин се усеща партията му, с цел да бъде мощна.

" Мисля, че Нинова знае какво прави ", повтори президентът и посочи, че няма никаква информация за днешния конгрес на Българска социалистическа партия. Държавният глава изрази упованието си България да има единна, сплотена политическа позиция, тъй като е значимо за всяка една власт да не остава без съпротива. На въпрос по какъв начин вижда развиването на Българска социалистическа партия, Румен Радев отговори, че неведнъж е заявявал, че в партийни каузи не се меси.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР