Много домакини са убедени, че долното чекмедже на хладилника е

...
Много домакини са убедени, че долното чекмедже на хладилника е
Коментари Харесай

Всички използваме неправилно долното чекмедже на хладилника

Много домакини са уверени, че долното чекмедже на хладилника е предопределено за предпазване на плодове, зеленчуци, свежи подправки и билки.  Оказва се, че всички позволяваме огромна неточност при потреблението на тази част от хладилника. И на процедура не запазване вярно продуктите, които консумираме.
Долното равнище на хладилника е уместно за бързо за изстудяване, защото температурата в него е най-ниска. Поради тази причина пресните зеленчуци и плодове не би трябвало да се слагат там, тъй като има риск от измръзването им.
 НИКОЙ не подозираше, че тези храни нямат място в хладилника НИКОЙ не подозираше, че тези храни нямат място в хладилника
Хладилникът е едно от тези изобретения, за които всички ние можем единствено да благодарим. Той намира място във всяко едно домакинство и об...
Разбира се, съхраняването на плодове и зеленчуци тъкмо там е доста комфортно, само че не го правете, в случай че желаете да запазите за дълго свежестта им.
Охладеното месо и рибата е най-добре да се съхраняват в ниските отделения на хладилника. Там може да поставите и храна, която се нуждае от краткотрайно изстудяване. Но случая е значимо да запомните едно предписание -  суровото месо и рибата би трябвало да са надалеч от готовите ястия и артикули. И не забравяйте, че охладеното месо се съхранява не повече от 3 дни. 
Плодовете и зеленчуците е най-добре да се съхраняват на най-високите лавици в хладилника. Ако желаете да удължите периода на валидност и да запазите усета им допустимо по-дълго, не ги поставяйте прекомерно близо. 

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР