Много често срещани градински растения, като ябълки и лалета, имат

...
Много често срещани градински растения, като ябълки и лалета, имат
Коментари Харесай

Растенията, които могат да убият домашния ви любимец

Много постоянно срещани култивиран растения, като ябълки и лалета, имат някои токсични детайли, които могат да се окажат рискови за вашето куче. По-голямата част няма да аргументи доста повече от смутен корем и множеството кучета няма да посмеят да ядат отровни за тях растения. Повечето токсични култивиран растения, като би трябвало да се ядат в доста огромни количества, с цел да причинят щета, че е доста малко евентуално да навредят.
Някои домашни растение, отглеждани в градината могат да бъдат смъртоносни за кучетата. Това постанова да се знаят най-опасните от тях, с цел да можете да избегнете засаждането им.
С помощта на  специалисти създадохме лист с най-токсичните растения за кучетата. Всичко те са типове, които могат да са смъртоносни за кучетата и притежателите на кучета би трябвало да заобикалят развъждането им.
1. Кайсия
Ядките на кайсиите съдържат цианид и могат да бъдат съдбовни за кучетата.
2. Азалия
При усвояване всички елементи на азалии и рододендрони предизвикват гадене, повръщане, меланхолия, мъчно дишане и даже кома. Те могат да бъдат смъртоносни за кучетата, в случай че се ядат в задоволително огромни количества.
3. Рицинови зърна
 Как да имате спалня, цялостна с растения, само че без насекомите? Как да имате спалня, цялостна с растения, само че без насекомите?
Нищо не наподобява по-мечтателно от спалня, цялостна с растения. Невъзможно е да се подсигурява, че вашето растение в никакъв случай няма да получи вред...
Всички елементи на растението рицин са смъртоносни за кучетата и хората и даже най-малкото количество, като единично семе, може да аргументи гибел.
4. Нарцис
Нарцисът и луковиците на нарциса са токсични за кучетата и предизвикват гадене, повръщане и диария. Те могат да бъдат съдбовни.
5. Слонови уши
Яденето на листа или цветя на растението може да аргументи изгаряне, раздразнение и отичане на устата и гърлото. Ако езикът на вашето куче набъбне задоволително, с цел да блокира въздушния му проход, то може да почине.
 Тези артикули от кухнята ще подхранят растенията по-добре и от най-модерната тор Тези артикули от кухнята ще подхранят растенията по-добре и от най-модерната тор
На всекиму е известно, че растенията са живи същества и в случай че желаете да са в най-хубавия си тип, то би трябвало да полагате в действителност доста гриж...
6. Грозде
Яденето на грозде и стафиди може да аргументи сериозна бъбречна непълнота и гибел.
7. Жасмин
Яденето на плодове и сок от жасмин може да аргументи храносмилателни проблеми, в това число повръщане и диария, засягащи стомашно-чревния тракт и нервната система. Може да бъде съдбовно.
8. Имел
 Ако желаете здрави растения, лекувайте ги с люспи от лук Ако желаете здрави растения, лекувайте ги с люспи от лук
Ако живеете в къща с дворно пространство, то вероятно към този момент сте се изкушили да пробвате да отглеждате зеленчуци. Няма нищо по-хубаво от б...
Макар че е малко евентуално вашето куче да доближи имел, който пораства в градината, проблеми могат да зародят, когато внесете растения в къщата за Коледа. Яденето на плодове от имел може да разстрои стомашно-чревния тракт и да аргументи дерматит. Само няколко плода са задоволителни, с цел да убият кученце.
9. Олеандър
Яденето на която и да е част от олеандъра може да аргументи сърдечни проблеми, тежки храносмилателни проблеми, дерматит и от време на време гибел на кучетата.
10. Отровен бучиниш
Яденето на която и да е част от растението може да повлияе на нервната система, да аргументи дерматит и да бъде съдбовно за кучетата.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР