Много често сме се чудили над въпроса, какво харесват мъжете

...
Много често сме се чудили над въпроса, какво харесват мъжете
Коментари Харесай

Загадка: В кое от трите момичета е влюбен младежът?

Много постоянно сме се чудили над въпроса, какво харесват мъжете в дамите и по какъв начин можем да разберем, дали един мъж си пада по една жена. Със сигурност привличането сред двама индивида си проличава по избрани признаци, които несъмнено, са радикално разнообразни при всеки един човек. Но има някои неща, които значително съответстват – взор, мимики, жестове, които няма по какъв начин да сбъркаме, че дават сигнал за някакви по-специални настройки и взаимоотношения. И в този ред на мисли, през днешния ден сме решили да ангажираме съзнанието ви с една забавна мистерия. По-долу ще видите картинка, на която са изобразени три девойки и един юноша. Момчето е обърнато с лице и към трите девойки. Въпросът в тази ситуация е, в кое от трите девойки е влюбено момчето?

 Загадка: В кое от трите девойки е влюбен младежът?

Преди да дадете своя безапелационен отговор, разгледайте добре изображението и се пробвайте да откриете логиката във всеки един дребен подробност – погледи, стойка на тялото, разстояние. Лесно е да видим привличането на един мъж към една жена, когато те са единствено двамата. Но задачата несъмнено се усложнява, когато имаме компания от няколко девойки и единствено едно момче.
Както можем да прочетем в книгата на Алън Пийз – „ Езикът на тялото. Как да разчитаме мислите на другите по техните жестове “, тялото на мъжа, който е в компанията на няколко дами, постоянно е ориентирано към тази, на която симпатизира най-вече. Ето за какво, отговорът на тази мистерия е безапелационен – в случай че се загледаме деликатно ще установим, че тялото на младежа е ориентирано към момиче номер 3.
Александра БОЖИДАРОВА

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР