Много често си мислим, че фина коса означава слаба и

...
Много често си мислим, че фина коса означава слаба и
Коментари Харесай

По-плътна коса, по-красива прическа

Много постоянно си мислим, че фина коса значи слаба и изтощена, само че това напълно не е по този начин. Ако знаем по какъв начин тъкмо да се грижим за нея, тя също може да наподобява плътна, блестяща и красива. Моята е тъкмо такава и ми лиши известно време да намеря точната формула, в случай че не за съвършена прическа, то най-малко за такава, която ме кара да се усещам по-уверена. Добре са го споделили хората – не питай старило, а теглило. Така и аз с годините понаместих пъзела какви артикули да употребявам, какъв брой постоянно да се подстригвам и мога ли с тази фина коса да се оцветявам.

Първо, откакто прекарах бурните 20 години с доста дълга коса, с цел да я отрежа по-късно до ултракъсо, при започване на своите 30 осъзнах, че късото е каре е това, което подхожда както на ниския ми растеж, по този начин и на по-кръглото ми лице. Това сигурно способства косата ми да наподобява много плътна и гъста. Не по-малко въздействие оказа и моето обичано русо, от което няколко пъти се пробвах да се откажа, само че единствено месец-два по-късно се озовавам в салона за изсветляване. Да, сигурно боядисаната коса изисква повече грижи, изключително русата, само че всяко изпитание допълнително си заслужава чувството, което то ми основава.

Отскоро обаче си имам още една загадка и тя е серията Collagen + Fullness на, която включва шампоан, еликсир и крем без отмиване. Използвам я към този момент два месеца, може и повече да са минали, и мога да кажа, че в действителност чувствам косата си доста по-плътна и здрава. Продуктите са създадени особено за фина коса, с цел да й дадат оня размер, който нормално се опитваме да реализираме със сешоар и стилизиращи артикули. Сега е по-лесно.



Успехът на серията Collagen + Fullness се крие в това, че съдържа колаген и глицерин, които проникват в сърцевината на косъма и възвръщат неговата конструкция от вътрешната страна. И в случай че глицеринът оказва помощ за естественото навлажняване на косата без да я омазнява и има изглаждащ резултат, то колагенът придава размер, издръжливост и разтегливост. Още след първото измиване ще видите резултатите.

Шампоанът с мицеларна технология нежно почиства и отстранява замърсяванията, като деликатно нанасяйте от него в скалпа и корените, до момента в който масажирате леко. След като изплакнете, можете да пристъпите към балсама. Amino Viscoealsatic технологията в неговата форума обезпечава ултра тъничък филм върху повърхността на косъма, който оказва помощ по-късно за стилизирането. Достатъчно е да оставите да подейства 2 – 3 минути. След като сте попили добре с забрадка след излизане от банята, можете да нанесете на влажна коса от крема за размер, преди да посегнете към сешоара и да я оформите в мечтаната прическа. Със сигурност ще усещате косата си по-лека, въздушна и много по-плътна!

С поддръжката на 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР