Много често наднорменото тегло не ни дава сигнал за сериозни

...
Много често наднорменото тегло не ни дава сигнал за сериозни
Коментари Харесай

Как лесно дебелеем, когато храната стане заместител на любовта

Много постоянно наднорменото тегло не ни дава сигнал за съществени здравословни проблеми, а за проблеми в връзките или за прекалено много забрани в живота.

Как неудовлетворените потребности предизвикват затлъстяване

Много постоянно наднорменото тегло не ни дава сигнал за съществени здравословни проблеми, а за проблеми в връзките или за прекалено много забрани в живота.

Те предизвикват нощни набези на хладилника и ястие на сладки, мазни и пушени храни в промишлени мащаби. Храната става „ сурогат “ на любовта.

Ето за какво, макар всички старания, доста малко хора съумяват да отслабнат, а по-късно още веднъж набират килограми, в случай че психическите проблеми остават нерешени.

Неудовлетворена нужда от обич

Ако в връзките с обичания не всичко върви добре, а вие повече мълчите и плачете във възглавницата от недоизказаност, очаквайки колегата да чете вашите мисли и стремежи, повода за нощните набези на хладилника е ясна.

Много по-безопасно е да се промъкнем в хладилника, изключително през нощта, когато никой не вижда какво вършим, в сравнение с да съберем храброст и да рискуваме да променим нещо във връзката.

За да се оправим с това ни пречи страхът от отменяне, потребление, остарели обиди, привички и открити възгледи за живота.

Неудовлетворена потребност от самопризнание

Можете да „ оставите “ личните си стремежи на назад във времето и да слушате единствено мъжа, адаптирайки се към неговите стремежи и потребности: късна вечеря за обичания човек, секс, единствено когато той желае. „ Всичко за теб, благи, без значение е, че не ме забелязваш! “

Подобна подготвеност за всеотдайност има тежки последствия: с труд задържате сълзите си, „ забравяте “ за себе си – блокирате потребността от внимание, непосредственост или се втурвате в друга прекаленост: кавги, нервности, кавги без градивни решения – резултатът от тези дейности е доста подобен: ние зацикляме на личната си „ маловажност “.

Неудовлетворена потребност от секс

Една от аргументите за появяването на наднормено тегло може да се смята и сексът. Ако сексът за вас е обвързване, тогава ще нараствате на килограми постепенно, нормално по 2-3 кг на година, трансформирайки се в жена, която няма да бъде забавна за брачна половинка си.

Ако, в противен случай, имате потребност от секс, само че той липсва, тогава още веднъж можете да качвате килограми. Един възбуден мъж в тази обстановка ще избра да се заеме с „ ръкоделие “, а дамата най-вероятно ще изяде нещо вкусно.

Източник: chetilishte.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР