Много американци се тревожат за способността си да спестяват достатъчно,

...
Много американци се тревожат за способността си да спестяват достатъчно,
Коментари Харесай

САЩ получават C+ при пенсиониране, наравно с Казахстан и изоставащите други богати нации

Много американци се тревожат за способността си да икономисват задоволително, с цел да финансират пенсионирането си, само че казусът може да не е единствено в личната им дарба да чорап надалеч пари, само че методът, по който е проектирана системата на Съединени американски щати. Това е съгласно нов отчет, който дава на метода на нацията за пенсиониране C+.

Не толкоз положителният рейтинг слага системата за пенсиониране на Съединени американски щати наедно с народи като Казахстан, Колумбия, Хърватия, Франция и Испания, съгласно новия световен пенсионен показател на Mercer CFA Institute, който беше оповестен във вторник. Междувременно силата на пенсионните системи в доста други богати, развити народи, като Холандия, Исландия, Дания и Израел, надалеч надмина Съединени американски щати, като и четирите получиха рейтинг А.

Системата на Съединени американски щати се основава на двупосочен метод: обществено обезпечаване и частни пенсионни проекти като 401(k)s. Но доста американци попадат през пукнатините, като да вземем за пример към половината от служащите, които нямат достъп до пенсионен проект на работното си място. Междувременно общественото обезпечаване замества само около 40% от прихода на типичния служащ, когато се пенсионира, което значи, че доста по-възрастни американци изпитват финансови усложнения.

Коригирането на разноските за живот на общественото обезпечаване, несъмнено на 3,2% Инфлацията унищожава напъните на американците да икономисват за пенсиониране Как вашият някогашен може да усили обществените ви компенсации

„ Покритието на пенсионните спестявания и пенсионните средства за пенсиониране с институционално качество остават недостъпни за доста американци, създавайки забележителна празнота в адекватността, която би трябвало да бъде преодоляна “, сподели в изказване Кейти Хокенмайер, сътрудник и проучвателен шеф за дефинирани вноски в Съединени американски щати в Mercer.

компликации, да вземем за пример.

Мърсър също по този начин предлага на Съединени американски щати да основат условие част от пенсионните компенсации на служащия да се одобряват като поток от приходи, като да вземем за пример посредством анюитети.

Нациите с най-голям сан за пенсиониране дават положителни изгоди за пенсионерите в границите на системи, които са добре контролирани и сигурни, съгласно изследването. Холандия, да вземем за пример, сега реформира програмата си за пенсиониране, само че Mercer сподели, че нейната система " ще продължи да дава доста положителни компенсации, подкрепени от мощна база от активи и доста устойчиво контролиране ".

Около 90% от чиновниците в Холандия са обхванати от пенсионни проекти, спонсорирани от фирмите, съгласно Организацията за икономическо сътрудничество и раз.

Междувременно системата за обществено обезпечаване се движи към рецесия през 2033 година когато неговият поверителен фонд е плануван да бъде привършен. Ако това не бъде поправено, компенсациите за всички пенсионери ще намалеят с повече от 20%.

Ето цялостния лист на рейтингите на системата за пенсиониране за нациите в изследването на Mercer. Нито една нация не е получила оценка „ F “.

Нации с оценка A

ХоландияИсландия Дания Израел

B+

Австралия Финландия Сингапур

B

Норвегия Швеция Обединеното кралство Швейцария Канада Ирландия Чили Уругвай Белгия Нова Зеландия Португалия Германия

C+

Казахстан Хонконг SAR САЩ ОАЕ Колумбия Франция Испания Хърватия

C

Саудитска Арабия Полша Япония Италия Малайзия Бразилия Перу Ch ina Мексико Ботсвана Южна Африка Тайван Австрия Индонезия Южна Корея 

D

Тайланд Турция Индия Филипини Аржентина
Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР