Мнимият депутат Сергей Димитров изпрати журналистите да гледат филма “Опасен

...
Мнимият депутат Сергей Димитров изпрати журналистите да гледат филма “Опасен
Коментари Харесай

Мошеникът Сергей Димитров: Гледайтe филма Опасен чар

Мнимият народен представител Сергей Димитров изпрати публицистите да гледат кино лентата “Опасен сексапил ", съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg. На въпрос извън правосъдната зала дали е народен представител, той ехидно отговори “Гледай кино лентата рисков сексапил ".

Сергей Димитров остана в ареста, с решение на Пловдивския областен съд. Днес стана ясно, че Сергей е от ромски генезис и е отраснал в дом за сираци. Защитникът му юрист Чингарова сподели, че макар тези условия, той не е осъждан и се е запазил надалеч от осъществяването на закононарушения до момента, заради което има чисто правосъдно минало. Това бе причина тя да упорства пред съда за по-лека мярка за неотклонение от “задържане под стража ", като изиска “парична гаранция ".

Според нея, най-тежката мярка е “предварителна наказателна принуда " по отношение на него.. Няма заплаха и да се укрие, както и да извърши други закононарушения, в случай че е на независимост под парична гаранция, сподели адвокат Чингарова.

Прокурор Тодор Павлов обаче бе учуден от това, че защитничката на Димитров твърди, че той е с четири повдигнати обвинявания, в случай, че е наясно с обвиняването и това, че против него има повдигнати още 15 обвинявания на 18.07.2022 година. Разпитани са били и още очевидци, които настояват, че са излъгани от него. Така обвиняването е набъбнало за общо 130 хиляди лв.. Адвокатката му Чингарова сподели, че е обикновено при подобен медиен интерес хората да предявяват искания към него и по тази причина има толкоз още обвинявания.

Разследването по делото не стопира.

Всичките показания на очевидците по делото демонстрират неговият разнолик облик, сподели съдията. Той се е представял пред обществото по друг метод. Казвал е, че е народен представител и е обещавал да им спомага за узаконяването на обекти. Другаде пък се е представял като ромски водач, който им оказва помощ с цел да заведа каузи за кръвнина по към този момент минали каузи преди доста години. За всичко това е вземал от хората от ромски генезис пари за услугата.

Дори е инсценирал каузи от правосъдна зала, като ги е извиквал по високоговорител. На други места той се е показвал като човек, който се занимава с партийни дела и може да им уреди финансиране по европроекти. Представял се е като човек с доста благоприятни условия, който е близко лице до разнообразни партийни водачи и партии. В качеството си на юрист и сътрудник е обещавал решаването на проблем и подпомагане на изгубили годност телкови решения. Пред други пък е обещавал превозване на ток на парцели и други Като общински консултант напряко им е обещавал подпомагане за закупуване на общински парцели.

В последна сметка проверяващите не са разкрили нито едно доказателство, че Сергей Димитров в действителност упражнява някоя от тези специалности.

Според правосъдния състав той е човек с трайно открити пристрастености да показва себе си по недействителен метод, за да откри огромен кръг лица, които да му се доверят за решаването на проблемите им.

По тези аргументи и заради обстоятелството,че съществува действителна заплаха той да се укрие и да извърши още закононарушения съдът го остави в ареста.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР