Мнимият депутат от ПП стана звезда докато беше кандидат-депутат от

...
Мнимият депутат от ПП стана звезда докато беше кандидат-депутат от
Коментари Харесай

Архивите помнят: Арестуваният Сергей Харварда направи зрелищно участие в „Съдебен спор“

Мнимият народен представител от Политическа партия стана звезда до момента в който беше кандидат-депутат от партията на Божков, наскърбяваше различен господин на „ оръфляк “

Сергей Димитров, представящ се за народен представител от „ Продължаваме промяната “, беше задържан след серия измами в Пловдив. Той не за първи път обаче влиза в новините. А предишното лято съумя да се трансформира в един от най-хитовите участници в „ Съдебен спор “.

Страхотен скандал беше сниман от камерата на Нова ТВ. Известният кореспондент Жоро Игнатов, специализирал се в нищене на частни разногласия, първи показа видео с присъединяване на кандидат-депутат.

Поводът Харварда декларирал на конкурент във Facebook: „ Ти за мене си един оръфляк, който би трябвало да бъде геноциран в контейнерите ”.

„ Кой си ти бе, какъв брой пъти ме заплашваше с тях? Оръфляк! “, продължава разногласието и онлайн пред камерите.

„ Не е за първи път (да го наричате така) “, споделя Игнатов, до момента в който съперникът на Димитров викаше неясно и размахваше два телефона.

„ Не е за първи, не е и за финален! “, апострофира го Димитров.

Другият човек настояваше, че е бил заплашван от кандидат-депутата, че ще му отеснее в България. Следва замяна на реплики от категория 18+, която, в случай че имате интерес, можете да изгледате във видеото (най-долу). Или да си я спестите…

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР