Мнението на Кендрик Пъркинс относно Ръсел Уестбрук и мястото му

...
Мнението на Кендрик Пъркинс относно Ръсел Уестбрук и мястото му
Коментари Харесай

Пъркинс и Дюрант се “захапаха” в Twitter

Мнението на Кендрик Пъркинс по отношение на Ръсел Уестбрук и мястото му в историята на Оклахома Сити наподобява разяри Кевин Дюрант. Бившият център съобщи, че няма по-добър състезател, който да е носил екипа на Тъндър, а това не се понрави на Кей Ди и двамата някогашни съотборници влязоха в спречкване в обществената мрежа.

“Кей Ди загуби във втория кръг на плейофите без Ръс, когато аз бях там. Какво ли значи това?”, попита Пъркинс, а в отговор Дюрант написа, че “титулярния център в оня момент”, а точно Пъркинс, постигаше невероятните 2 точки и 3 битки приблизително на мач в тази серия.

“Момче, стой, ти направи най-слабото нещо в историята на НБА! Водиш с 3-1 против тим във финалите на Западната конференция и след това отиваш тъкмо в този тим. Това се споделя сърце на шампион”, продължи с нападките си Пъркинс.

“Слабо е да започваш като център, да играеш съществени минути и да нямаш никакво показване за тях. Трябваше да работиш върху уменията си толкоз, колкото и аз”, внезапно отговори Дюрант.

“Това е отлично! Работил си толкоз крепко и въпреки всичко отиде в тим с баланс 73-9. Истината е, че ти даже не се чувстваш като същински първенец и ти е мъчно да спиш вечер, знаейки, че си избрал по-лесния път”, приключи Пъркинс. Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР