Младият флангови футболист Симеон Александров ще започне подготовка с ЦСКА.

...
Младият флангови футболист Симеон Александров ще започне подготовка с ЦСКА.
Коментари Харесай

Симеон Александров получава нов шанс да се докаже

Младият флангови футболист Симеон Александров ще стартира подготовка с ЦСКА. 19-годишният състезател беше притеглен на " Армията " през предишното лято от Септември, откакто стартира сезона с 4 гола и 2 асистенции в 8 мача.

Той обаче не съумя да се приспособи към групировката на Саша Илич без изявени крила и записа единствено две участия с алената фланелка, преди през зимата да се завърне в Септември чартърен.
 Еквадорски национал е покрай автограф с ЦСКА
Еквадорски национал е покрай автограф с ЦСКА

" Армейците " са в директна борба с втородивизионен испански клуб за правата на централния нападател

През пролетния полусезон изигра още 15 дуела в елита, в които се разписа един път, само че не съумя да помогне на отбора да се избави от изпадане. Александров ще получи нов късмет да се потвърди пред Саша Илич, като ще пътува с армейците за двуседмичния лагер в Австрия и ще вземе присъединяване в летните контроли на отбора.

Различна е обстановката с Мартин Смоленски, чийто контракт изтича. Контрактът му няма да бъде възобновен. Юношата на алените изкара предишния сезон като преотстъпен в Пирин, като занапред следва да избере къде ще продължи кариерата си. Той няма да започва подготовка с ЦСКА, осведоми " Тема Спорт ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР