Младият австралийски бездомник Хари Сандърс е успял четири години да

...
Младият австралийски бездомник Хари Сандърс е успял четири години да
Коментари Харесай

Бездомник стана милионер

Младият австралийски скитник Хари Сандърс е съумял четири години да извърви пътя от живот на улицата до притежател на компания с активи от 1,5 млн. австралийски $, написа " Дейли Мирър ". Една от аргументите за своя триумф Сандърс намира в уроците, които е усвоил като скитник.

Сандърс остава на улицата на 17 години и споделя, че най-тежка е била първата му нощ, когато търсил къде да спи. Обикновено това било място под някой мост. Опасявал се и от други бездомни, тъй като знаел, че територията в Мелбърн е поделена сред тях. Младежът прекарал на улицата повече от една година. Той споделя, че постоянно е успявал да откри храна в безплатните столови, молел разнообразни заведения да му дадат това, което не са изяли клиентите.

По-късно съумява да стартира работа като самонаето лице в региона на оптимизацията на търсачки в интернет, занимание, с което се е занимавал още преди да стане скитник. Сега, на 21 години, написа " Дейли Мирър ", цената на компанията му е 1,5 млн. австралийски $, а предишния месец е разкрил офис и в Лондон.

Сандърс споделя, че дължи триумфа си на това, че е бил безприютен. Животът без покрив над главата го предиздвикал да порасне, да се научи да понася ударите на живота и да работи вярно в напрегнати обстановки.

Случаят на австралиеца не е първият, в който скитник става паралия. През 2015 година, напомнят медии, безприютен от американския щат Колорадо е спечелил от лотария 500 хиляди $. Преди това той е живял без дом шест години.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР