Младите българки, принуждавани да проституират, били бити с бейзболни бухалки

...
Младите българки, принуждавани да проституират, били бити с бейзболни бухалки
Коментари Харесай

Арестуваните сводници във Враца и Лом: Биели с бухалки наши момичета и ги горели със запалки

Младите българки, принуждавани да проституират, били бити с бейзболни бухалки в случаите, когато се противопоставяли на тарторите на наша тайфа, занимаваща се с трафик на дами. В някои случаи ги горели и със запалки за газови бутилки. Това стана ясно по време на завършилата интервенция на полицията в град Лече, Пулия, при която бяха задържани 21 българи и 1 италианец за трафик на дами за проституция. 30 души се проверяват.
Припомняме, че още нощес единствено медията ни писа за шестима души, задържани в Лом и Враца поради следствието на италианските управляващи за случаи със склоняване на дами към проституция.



Много от видеокадрите, снимани от следователите на Апенините по време на следствието, са запечатали подиуми на същинска свирепост. В тях се вижда и друго – по какъв начин мъж разделя на линии с кредитна карта бял прахуляк в черна паница, която преди този момент е почистил деликатно с хартиена салфетка. След това мъжът смърка благодарение на навита на фунийка банкнота. Четиригодишно момиченце, седящо на масата, следи сцената, която като че ли е игра, а след това оказва помощ на една от дамите да държи неподвижна чинията с кокаина, до момента в който смърка. След това детето подава чинията на други. Мъж, който съгласно управляващите е българинът Янек Янчев Антов, приближава пръста си с кокаин до устата на детето и го пита: „ Искаш ли да смръкнеш? Не... Какво искаш? Искаш ли да се дрогираш? Не може по този начин!.... "
Тази сцена е запечатана през октомври 2022 година от италианските управляващи. Това са единствено някои от видео доказателствата за незаконната активност, с които полицията в град Лече се сдобила по време на следствието си против българите.
Срещу задържаните са повдигнати обвинявания за присъединяване в група за експлоатиране на проституция и за трафик на дами с тази цел, за изнудване, за заплашване, клюка, похищение на хора и други Става въпрос за обстоятелства, случили се от 2021 година до през днешния ден в зоната на Саленто, където е Лече, и в България.
Според италианската телевизия РАИ, логистичната база на бандата била в жилище в град Лече, на улица „ Серафимо Елмо ". Тук българките, идващи от родината си, били разпределяни като стока за работата си, обвързвана с проституция. Те били купувани в България против сума от 500 евро.
Според италианските медии, измежду които и в. " Република ", са задържани на Апенините Анто Янчев на 53 година, наименуван „ Чичото ", синът му Янек Антов Янчев на 30 година, снахата Милена Миткова на 28, както и 18 други българи, чиито имена също се оповестяват. Задържан под домакински арест е и италианецът Луиджи Ферари на 51 година
За да стигнат до сегашните арести, италианските управляващи са следили бандата в продължение на месеци, подслушвайки телефоните им и записвайки с видеокамери доста от дейностите им под координацията на Регионалната дирекция „ Антимафия ". Голяма част от следствието е направено в съдействие с българските управляващи. 900 страници следствени документи са събрани през миналите месеци. Все още не е разпознат един българин, който взел участие в набирането за трафика на свои сънароднички, обещавайки им работа в Италия. Вместо това той ги продавал на бандата. Щом дошли в Италия, те били насочвани към проституция на улицата или в жилището на организацията. Работели непрестанно – и през уикенди, и по време на празници, на мраз, и на дъжд.
Апартаментът, в който било седалището на бандата, се водел като адрес на компанията „ Антов Анто Янчев ". Тя официално се занимавала с търговия с коли. Тази сфера от активността на българина управляващите не са разследвали. В същия апартамент дошли и клиентите на дамите, които били търсени посредством разгласи в интернет.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР